dinsdag 2 juli 2013

The Body Shop gezichtsverzorging


Tijd om mijn huidverzorging even een beetje op te frissen en even wat producten terug in de kast te zetten om even weer wat nieuws te proberen. Ditmaal pakte ik een BB Cream en een Pore Minimiser van The Body Shop. Wat dat laatste betreft ben ik heel nieuwsgierig. BB Creams kunnen mij tegenwoordig niet echt meer boeien, ieder merk heeft ze wel en we zien door de bomen het bos niet meer. Toch is het wel handig om reviews bij de hand te hebben van al die verschillende soorten.
De verpakkingen zijn lief, klein en schattig en het formaat is vooral heel erg handzaam en makkelijk voor in je make-up stash of toilettasje. Deze zullen je niet in de weg staan op je make-up tafel! De BB Cream zit in een tubetje voor 50 ml en de Pore Minimizer bevat 30 ml. 


De BB Cream komt uit de Vitamine E lijn die heel erg geschikt is voor de vochtarme huid, want vitamine E hydrateert. Verder moet hij geschikt zijn voor iedere huidskleur omdat het zich aanpast aan de kleur van je huid. Daarvoor ben ik altijd een beetje huiverig, want de meeste crèmes die deze eigenschap hebben zijn niet dekkend genoeg. De tekst op de verpakking vertelt dat het je look zal verfrissen. Ik ben benieuwd of deze BB Cream het verfrissende en dekkende effect geeft wat ik zoek.

De textuur van de BB Cream is aardig dik en daardoor ben ik ook wel bang voor een iets té cakey effect. Je moet dus wel goed smeren om het egaal op je huid te krijgen. Maar waar ik al bang voor was gebeurt; de BB Cream dekt heel licht. Kleine dingetjes worden gecamoufleerd, maar voor de rest dat ik wil bedekken heb ik toch echt zwaarder geschut nodig. Ook vond ik hem heel erg glanzen en daardoor heb ik 'm afgepoederd. Maar ook dat vond ik niet zo'n succes. Je voelt de vettige BB Cream wel echt zitten, dat vind ik jammer. 

Voor deze tube betaal je €19,-


De Pore Minimizer komt uit de Tea Tree lijn. Van deze lijn ben ik zelf echt wel fan! De Pore Minimizer heb ik hiervoor eigenlijk nog nooit geprobeerd omdat ik de prioriteit gaf aan een goede reiniging. De producten uit deze Tea Tree lijn hebben allemaal een hele sterke geur, die ik zelf wel lekker vind. Je zult 'm zelf moeten ruiken om te bepalen of de geur ook iets voor jou is. Wat ik verwacht van de Pore Minimizer? Dat hij de poriën rondom en op mijn neus verkleint - verdwijnt zou nóg leuker zijn, maar laat ik de lat niet meteen te hoog leggen.

Wat ik vooral merk is dat dit serum, waar je dus echt maar heel weinig van nodig hebt, dus niet als een malle gaan smeren, de huid matteert en de poriën daardoor kleiner laat lijken. Met een laagje foundation erover ziet het er echt wel mooi uit. Het verschil is echt minimaal en als ik je een voor en na foto zou laten zien zonder je te vertellen welke voor en welke na is, zou je dat niet kunnen zeggen. Het effect komt pas wanneer je je make-up gaat aanbrengen. Ofwel, het helpt je poriën te verbergen, niet te verkleinen. Mijn tip is, om dit als een soort primer te gebruiken. Het serum trekt namelijk vrij snel in, waardoor je heel goed direct door kunt gaan met je dagelijkse make-up. 

Als dit een product is waar jij naar op zoek bent kun je bij The Body Shop terecht, voor €10,- heb je deze Pore Minimizer in huis.


Zijn deze producten iets voor jou? Vertel het bij de comments!

xx Jennifer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.