donderdag 4 juli 2013

WellaFlex Haarlak en Haarmousse


Sinds kort heeft Wella een totaal vernieuwde gouden lijn met haarmousse en haarlakken. De formule is verbeterd en ik vind de verpakkingen lekker opvallend en tijdloos. Totaal zijn ze met 8 verschillende haarlak gekomen en hebben ze nu 6 verschillende soorten haar mousse. Tijd voor mooie frisse zomerlooks die je makkelijk met deze producten kunt creëren.De flessen hebben echt een mooie professionele uitstraling. Elke lijn heeft zijn eigen kleur en is aangegeven met een cijfer. Zo kun je dus een product uit kiezen die goed bij jou haar past en die aan jou wensen voldoet.


Ik ben zelf niet zo van de haarmousse en met mijn lange, dikke en volle bos haar is haarmousse niet zo’n succes. Daarom heb een vriendin van mij met kort haar de mousse laten testen. Zij gebruikt bijna dagelijks mousse en kon mij erg goed vertellen wat ze er van vond.
Beide mousse vond ik prima , al ben ik er niet wild van. Dat komt ook omdat mousse alleen mij niet voldoende steun en volume geeft. Ik moet er dus nog wel een beetje haarlak bij gebruiken. Verder vond ik de heat creations het prettigst van de twee. De geur was overigens erg aangenaam en dat vind ik wel een plus punt. De combinatie van de mousse met de haarlak vind ik persoonlijk een erg goede combi en werkt perfect voor mij. 


Ik vind het echt een pluspunt dat Wella denkt aan het stylen van het haar. Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een föhn of ander apparaat en dan moet je echt je haar beschermen tegen de hitte.

Zoals mijn vriendin al aangaf, vond ze het volume effect een beetje tegenvallen, dus de twee dagen volume red hij helaas niet.


De schuim/mousse is heel standaard en gewoon zoals de meeste mousses die op de markt zijn. Hij verdeelt makkelijk in het haar en geeft niet een heel plakkerig gevoel.


Nog een klein dingetje over de mousse. Ik vind de schuim kop echt perfect. Meestal als je mousse gebruikt en je bent klaar, dan komt er nog steeds wat schuim omhoog. Heel irritant, want zo krijg je een kliederboel en dat wil je niet. Met deze kop heb je daar totaal geen last van! Echt goed!


Zelf ben ik lekker aan de slag geweest met de haarlakken. Ik gebruik haarlak echt niet dagelijks, eigenlijk alleen als ik krullen heb of het opgestoken heb. Ook hier zie je weer drie verschillende varianten. Zo is er de Brilliant Colour voor gekleurd haar , Volume voor meer volume en Heat creations voor haar wat je gaat bewerken met een warmte apparaat. 

De vernieuwde haarlakken hebben 30% kleinere druppels waardoor het niet allemaal grote crunchy stukken worden. Hierdoor houdt het zijn beweging en flexibiliteit. Dat merk ik echt, mijn haar wordt niet één groot plakkaat en blijft prettig aanvoelen. Zelf ben ik echt enthousiast over de Heat Creations. Ze zijn allemaal erg prettig in gebruik, maar deze pak ik toch het meest. Eigenlijk laat ik de Brilliant Colour altijd staan. Ik heb geen gekleurd haar en heb het gevoel dat hij niet sterk genoeg is voor mijn haar. De volume variant vind ik ook erg fijn en gebruik ik bijvoorbeeld voor het in toom houden van sprieterig haar bij een strakke knot.


De WellaFlex producten zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en supermarkt en kosten €4,06. 

Q: Ben jij een haarlak of een haar mousse gebruiker?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.