vrijdag 12 juli 2013

ZWART / WIT TREND INSPIRATIE


Hi there lieve Beauty Cutes,

Na de fashion weeks van o.a. Parijs, Londen en Milaan is het deze week de beurt aan Amsterdam. De  fashion week is daar deze week weer van start gegaan. Het leek mij daarom leuk om voor jullie deze week een fashion artikeltje te schrijven. Niet een heel lang geschreven artikel dit keer, maar wel heel veel mooie foto's.


Vandaag wil ik graag een van de trends die je op dit moment ziet in het straatbeeld van nu. Ook in bijna elke kledingwinkel zie je hier op dit moment wel iets terug. De zwart/wit trend. Zwart/wit zorgt voor een mooi en groot contrast, en hiermee maak je dan ook direct een behoorlijke statement.  Ook het aankomend seizoen blijkt zwart/wit weer flink vertegenwoordigd op de catwalk, Deze trend zet dus nog wel even door. Maar denk je nu dat iedereen er hetzelfde uit komt te zien in zwart/wit, No way. Je kunt het eindeloos variëren en op heel veel verschillende manieren dragen en combineren.  Ik heb hier daarom voor jullie een zo gevarieerd mogelijke sfeerimpressie proberen weer te geven van wat er zoal te zien was in zwart/wit, tijdens de afgelopen fashion shows.  Je ziet hier dan ook goed dat iedere mode ontwerper echt zijn eigen stempel drukt op zijn/haar creaties. Ze hebben duidelijk allemaal een eigen style.  

Veel kijkplezier ( heeeel veel foto's, dus dat "veel" moet wel lukken, hahaha ). Ik hoop dat jullie weer lekker geïnspireerd raken en ook zelf iets van deze trend gaan proberen.

Nou, dat was het weer voor deze week. Ik hoop dat jullie op leuke ideetjes zijn gekomen en snel jullie kast in duiken om te kijken wat voor leuks er te combineren valt aan zwart/witte kleding. Veel plezier en succes.

Q: Heb jij al een leuke zwart/wit combinatie ? En houd je dit echt alleen in zwart/wit, of combineer je het toch met een kleurtje ?

Have a nice weekend, everyone,

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.