woensdag 21 augustus 2013

2500+ Bloglovin' Winactie. Win P2 Sand Style lakjes


Wauw Wauw Wauw,.even serieus wat een geweldig gevoel. Ik heb afgelopen week de 2500 bloglovin' volgers behaald. Dit heb ik natuurlijk allemaal aan jullie te danken en daarom wil ik jullie bedanken met een leuke winactie. Ik heb er lang over nagedacht wat ik eens wilde weggeven op de site. Iets wat niet makkelijk verkrijgbaar is en toch erg gewild. Ik moest toen direct aan mijn favoriete sand lakjes van mijn favoriete Duits merk denken. P2 met haar Sand Style lakjes. Ik geef deze drie weg, dus wil jij kans maken, lees dan snel verder.

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt: volg mij (@sillysilsilcom) op twitter en RT dit bericht: 
Maak kans op de P2 sand style nagellakken bij #sillysilsilcom op http://goo.gl/fq95t RT=lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. Welke P2 kleur vind jij het mooist?
6. Je kunt meedoen tot 28 augustus juni 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie.Q: Welke kleur vind jij het mooist?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.