vrijdag 16 augustus 2013

Bourjois Color Boost LipsticksBourjois heeft dit jaar veel in petto voor ons. Zo kon je kort geleden al zien dat ik bij het cherie event aanwezig was en kon je zien welke spectaculaire producten er nu binnenkort aankomen. Ook zijn er onlangs weer een aantal leuke nieuwe producten op de markt gekomen. Vandaag laat ik jullie de nieuwe Color Boost Lipsticks zien. Ik laat drie van de vier varianten zien.
De Color Boost Lipsticks zijn lipsticks in potlood vorm. Ik vind dit soort lipsticks echt top werken. Ze brengen makkelijk aan en je kunt er erg precies mee werken. Wat ik erg top aan deze lipsticks vind , is dat ze een SPF 15 bevatten. Hierdoor zijn de lippen voorzien van een mooie kleur en zijn te tegelijkertijd ook nog eens beschermd.


De kleuren zijn subtiel maar toch goed zichtbaar en ze hebben een mooie glans. De kleuren zijn ook licht creamy en glossy tegelijkertijd. Wat ik erg fijn vind is dat ze totaal niet plakken en echt heel zacht aanvoelen. Dus ook zeker een aanrader als je lang haar hebt en regelmatig wel eens een hap haar in je mond hebt ( Wie herkent het nog meer)

De Swatches:

01 Red Sunsrise is een mooie licht rode kleur die wat naar framboos roze toe neigt. I like it a lot. Het is echt de zomer kleur van dit jaar. 


02 Fuchsia Libre is een wat standaard roze kleur die eigenlijk iedereen wel in zijn verzameling kan gebruiken. Deze kleur staat veel mensen erg mooi, echter kan hij soms de tanden wat geler laten lijken.


04 Peach on the Beach is een heel neutraal oranje kleurtje die mij een beetje milky aandoet op de lippen. Ik vind het een erg mooie kleur die lekker zomers is. 


Eerlijk is eerlijk, ik was al fan van de lipsticks in potlood formaat, maar deze zijn echt op dit moment mijn favoriet. Ze voelen heerlijk aan, blijven prima zitten, zeker naar de tweede keer aanbrengen en hebben mooie kleuren. Bourjois geeft aan dat ze 10 uur blijven zitten, helaas is dit niet waar, maar toch blijven ze prima zitten en vind ik ze echt top!

De Color Boost Lipsticks zijn verkrijgbaar bij parfumerieën en zelfstandige drogisterijen en kosten €9,99 per stuk.

Q: Wat heb jij het liefst op je lippen in de zomer?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.