vrijdag 9 augustus 2013

Bourjois South Beach Souvenirs 1Seconde Nagellak


De nagellakken van de 1 seconde lijn zijn één van mijn favoriete lakken van Bourjois. Ze lakken erg fijn en hebben altijd erg leuke kleurtjes. Deze zomer zijn er twee nieuwe kleuren bij gekomen en waren er nog twee andere leuke kleurtjes die ook perfect bij de zomer passen. Kijk mee naar de swatches.
05 Corail Magique is een erg mooi koraal oranje lakje met gouden shimmer er in. Het geeft een heel mooi en speciaal effect wat je niet in heel veel lakjes ziet. Het is een vrolijk zomer kleurtje die zeker mooi zal staan met een bijpassende lipkleur.


21 Sunny Sunday is echt kanarie geel. Hij lakt een heel klein beetje streperig, maar dit zie je eigenlijk niet echt meer terug. Met deze nagellak heb je echt de zon op je nagels.


22 Turqouise Block: Wat ben ik verliefd op dit lakje. Hij is echt perfect en zo onwijs mooi. Helaas krijg ik de kleur niet helemaal op camera. Vorig jaar had ik het met een soort gelijk kleurtje van Rimmel. Deze heb ik toen wel letterlijk over de 100 foto's gemaakt met verschillende apparatuur. Dit keer ook weer, maar helaas is dit niet de werkelijke kleur. Hij heeft meer groen er in zetten en hier oogt hij aardig blauw.


23 In the Navy: Als laatste heb ik deze marine blauwe keur. Het is echt een helder blauwe kleur die goed opvalt op de nagels.


Ik vind de lakjes weer helemaal top. Eigenlijk dekken ze allemaal mooi in 1 laagje. Echter vind ik het altijd helemaal af maken om het in twee dunne laagjes te doen. Mijn absolute favoriet is de Turquoise Block. Hij is voor mij echt dé kleur van deze zomer!


De lakjes zijn op dit moment exclusief verkrijgbaar bij Etos en kosten €8,49 per stuk.

Q: Welke kleur vind jij het mooist? Wat is jou zomerkleur van dit jaar?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.