maandag 5 augustus 2013

DailySilSil Week 31


De vakantie vliegt voorbij en de vrije dagen gaan sneller dan verwacht. Afgelopen week heb ik veel meegemaakt en ben ik met veel dingen achter de schermen bezig. Kijk mee naar mijn afgelopen week. Ik kreeg begin deze week deze foto van Dove opgestuurd. Ik was aanwezig bij het Dove love your hair event. Mijn haar werd daar gestyled en daarna werd er een foto gemaakt van het resultaat. Dit is het resultaat van de foto geworden. Ik heb over deze dag een vlog gemaakt.


Echt een Quote die bij veel mensen past. Het leuke vind ik altijd dat je je zo lekker achter een laptop kan schuilen. Nu ik dit aan het typen ben heb ik geen make-up op en geniet ik daarvan, maar zo zou ik nooit over straat gaan. En dat maakt het werken aan een blog ook zo leuk!


Van Bourjois kreeg ik deze foto opgestuurd. Deze zijn tijdens het Bourjois event gemaakt. Ik moet zeggen dat ik een beetje raar kijk, maar ze zijn best grappig geworden!


Deze foto werd meegestuurd door Bourjois. Het is een soort kijkje achter de schermen tijdens het Bourjois event. Het was een onwijs gezellige meiden make-up avond.


Bij mijn ouders vind ik het zo nu en dan lekker om een stuk met de hondjes te wandelen. Helaas begon het te regenen en wilden de hondjes weer snel terug.


En toen werd de dag even helemaal anders en aten we pas tegen 22 uur omdat mijn moeder viel en voor de 8ste keer haar enkelbanden scheurde. Ja echt voor de 8ste keer. Dus omdat we nog niet gegeten hadden besloten we maar wat te frituren.


Mijn vader stuurde deze foto. Mama de brokkenpiloot. Misschien hebben jullie het al gemerkt,  omdat mams haar enkelbanden gescheurd heeft kan het zijn dat er op de vrijdag tijdelijk niet door mijn moeder ingevuld wordt.


Heerlijk bij mijn ouders in de tuin zitten. Mijn ouders hebben vorige week een nieuw terras aangelegd die er onwijs mooi uit ziet.


Mijn broertje was aan het bbq'en onder de parasol. We begonnen op tijd met eten omdat de mannen in de avond een golf hadden.


Een lekkere Amarula met heel veel ijs op de avond. Lekker met warm weer en een gezellige avond.


Leuk om te zien waar de instagram kijkers allemaal vandaan komen. Zoals je kunt zien komt het merendeel uit Nederland.


Toen het vrijdag 35 graden was ben ik vooral met Noah in huis gebleven. We hebben wel even buiten gespeeld, maar het was er gewoonweg te warm voor. Dus hebben we vooral leuke dingen in huis gedaan omdat het daar wat koeler was dan buiten.


Ik moet deze boef een paar dagen missen omdat hij uit logeren is. Wat is het ook een lekkerding!


Mijn vader kwam met deze gebroken golfclub thuis. Hij was aan het golfen en tijdens een gewone rustige slag brak de club in tweeën.


Het was weer tijd om mijn nagels te voorzien van een nieuwe gellak. Ik ben er echt fan van!


Zondag ben ik met een partij producten de tuin in gedoken en ben ik foto's gaan maken. Met dit weer kun je meestal de mooiste foto's maken.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.