maandag 12 augustus 2013

DailySilSil week 32


Wat heb ik weer een leuke week gehad. Allemaal leuke en persoonlijke dingen gedaan die perfect bij een stay at home vakantie passen. Kijk mee naar mijn week met veel plezier, eten en gezelligheid!Ik krijg praktisch nooit geurtjes op. Dit omdat ik gewoonweg te veel geuren heb. Ik krijg regelmatig heerlijke geuren van merken voor mijn site en in de tijd dat ik bij Sephora werkte ontving ik ook veel geuren. Dus ik gebruik ook veel verschillende geuren in dezelfde periode. Nu beginnen een aantal op te raken en deze van The Body Shop is nu helemaal op. Echt super jammer want hij is echt onwijs lekker. Toch koop ik hem nu niet weer, omdat ik nog zoveel anderen heb staan.


Maandag avond hebben mijn ouders mij mee uit eten genomen. In Duitsland hebben ze een heerlijk restaurant in Papenburg zitten boven de DM. Dus meiden die daar eens in de buurt komen, zeker eens proberen.


De avond erna trakteerde ik mijzelf op een lekkere pizza!


Door de vakantie raak ik een beetje uit ritme en kon ik niet slapen. Dus met mijn iPad op bed en Revenge kijken.


In de trein terug naar huis. De laatste tijd ziet mijn tas er zo uit. Vol en chaotisch.


Quote die ik echt perfect vind, ook vind ik dat het bij iedereen past.


Bij thuiskomst stond de tafel weer vol met pakketjes. Altijd leuk en er komen weer veel leuke nieuwtjes.


Leuk en lekker perspakket. Een vers haarmasker van Lush met een Rozemarijn plantje er bij. Rozemarijn vind ik echt een heerlijke geur hebben.


Deze spotte ik bij de Action. L'oreal look a like plak nagels. Ik heb ze niet mee genomen, maar ze waren €0,69 per pakje.


Na boodschappen gedaan te hebben ging ik de liefste jongen van de hele wereld ophalen.


Hoe leuk is dit gedaan. Demak'up heeft moeite gestoken in het perspakket. Een persbericht met een persoonlijk tintje.


Lekker met Noah knuffelen na een paar dagen gemist te hebben. Hij is heel stoer samen met mij naar huis gefietst op zijn kleine fiets. We moeten binnenkort toch echt een grotere voor hem kopen.


En zo vind je ineens een chillende kat in een stoffen tas. Ze lag er echt super schattig in en lag echt super relaxed.


We gingen op visite bij mijn opa en oma in Assen. Noah vind het daar altijd erg gezellig en toen opa zei dat hij naar de winkel moest wilde Noah wel erg graag mee, dus hup bij opa achter op de fiets.


In Assen hebben ze een luchtkussen paradijs in de zomermaanden. Super leuk met meer dan 13 luchtkussens. Echt een soort speelparadijs. Noah had een knalrode toet ( net als zijn moeder) van inspanning.


Het mossel seizoen is weer begonnen, dus aten we die avond heerlijke mosselen met stokbrood en knoflooksaus.


Perfect smile bij Noah. Deze foto is het meest geliked afgelopen week. Hierna ging hij op bed en kon ik lekker op de bank ploffen.


Vrijdag gingen we naar mijn vriendin Marianne. Zij heeft twee schattige dochters waarvan hierboven
Cataleya. Is het niet een engeltje!


Noah en Kiyara zijn echt Jut en Jul. Heerlijk stel zo samen!


Een ambitieus to do lijstje voor mij site. Helaas werd de volgende dag al weer wat roet in mijn planning gegooid en ben ik maar tot de helft gekomen.


Op de terugweg begon het onwijs hard te regenen dus schuilden we even onder een boom. Het duurde mij te lang dus ben ik toch verder gaan fietsen. Ik kwam kletsnat thuis thuis en Noah was nog zo goed als droog omdat hij bij mij achterop zat met mijn regenpakje aan.


Noah was zo lief voor de 'baby' (zoals hij haar noemde). Hij knuffelde haar en gaf haar kusjes op de wang. Echt super schattig.


Zaterdag avond gingen Marianne en ik samen gezellig op stap. Kinderen uit logeren en wij als mama's de stad in. Het was echt een super geslaagde avond waar ik echt even aan toe was!


En als afsluiter van deze dailysilsil, Marianne en ik will eat you raw :D

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.