maandag 19 augustus 2013

DailySilSil Week 33


En toen kwam de vakantie tot zijn einde en is vanaf vandaag Noah weer naar school. Afgelopen week hebben we nog lekker genoten van het niks doen en hebben we het vooral low key gehouden. Kijk mee naar onze chill week!Mijn week begon heerlijk met een ochtend tot 11.00 in bed blijven liggen. Het kon vorige week nog mooi, want vanaf vandaag is deze boef weer naar school.


Met mijn werk als beautyblogger ontvang ik met grote regelmaat USB sticks. Soms zitten er hele mooie tussen zoals deze. Ik vind hem echt geweldig. Het is trouwens het logo van de nieuwe parfum van Katy Perry.


Ik had chips beloofd, dus hup naar de winkel om een grote zak met kleine zakjes chips te halen. Heel stoer liep hij er mee terug naar huis.


In Duitsland vond ik dit schap met een aantal nieuwe producten van Essence. Ik ben heel erg benieuwd naar heel veel van de nieuwe Essence producten. Helaas heb ik de producten die ik interessant vind nog niet gevonden.


Snelle swatches van een aantal producten uit het nieuwe Essence schap. Ik heb dinsdag een essence en Catrice event en ben onwijs benieuwd!


In Duitsland kocht ik bij de DM deze twee producten. Links zie je een maandverband blikje, super makkelijk voor onderweg en hij koste nu maar €0,50 . Rechts zie je het Essence sand lakje, hier heb ik afgelopen week al over geschreven .


Mijn moeder was met een heerlijk recept bezig. Cannelloni pasta eet is eigenlijk nooit, maar het was echt onwijs lekker. De ingrediënten waren o.a. Ricotta , rucola , noten , cantharellen , ui , tomaten saus en nog veel meer.


Bloggen , bloggen en nog eens bloggen. Hier had ik net de Katy Perry geur online gezet. Ik vind hem echt onwijs lekker!


Mijn ouders vinden deze tube erg goed werken maar wisten niet waar het vandaan kwam. Omdat er geen merk op staat , zette ik deze foto op instagram en kwamen we er al snel achter dat hij bij Aldi en Haka (Duitse winkel) verkrijgbaar is.


Essence komt in Duitsland met deze leuke nail effect set. Jammer dat hij niet in Nederland komt want hij is natuurlijk erg leuk om cadeau te doen rond de feestdagen straks.


Boeffie spelen in bad met zijn boot. Het is dat het water na een tijdje koud wordt, want anders kan hij zich echt uren vermaken. Echt een waterratje.


Whoop Whoop. Ik had afgelopen week bijna 2500 bloglovin volgers. Nu vandaag ben ik er al overheen, en dat heb ik allemaal aan jullie te danken! Jullie zijn allemaal geweldig! Er zal deze week een winactie online komen als dank.


In de trein met Noah terug naar huis. De vakantie is nu toch echt tot zijn einde, dus tja dan kunnen leuke tripjes met opa en oma niet elke keer. Hier was hij even aan het chillen met de ipad :D


Bij Big Bazar hebben ze deze week Rimmel make-up 2 voor €4,99. Toevallig hadden ze zaterdag de actie ook al en nam ik twee kate lipsticks mee die niet in Nederland zijn geweest.  Leuk om toe te voegen aan mijn collectie.


Ik heb dit palette niet mee genomen, maar mooi was hij wel!


Ik ben nog steeds uit ritme, en hier was het al bijna 02.00 en zat ik nog filmpjes te bewerken e.d. Nu moet ik toch echt wat meer op tijd op bed gaan, want ik moet 's ochtends fris en fruitig zijn om Noah naar school te brengen e.d.


Mijn nagels zijn nog nooit zo mooi ( en natuurlijk) lang geweest. Ik moet wel zeggen dat dit echt door gellak komt, want zonder de gellak zijn mijn nagels net zo dun als papier. Dit komt niet door de gellak, maar dat heb ik altijd helaas!

Dat was het weer voor deze week.

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind jij het leukst? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.