maandag 26 augustus 2013

DailySilSil - Week 34


Deze week wordt een speciale week. Waarom? , dat vertel ik nu nog niet, maar dat zien jullie vanmiddag wel. Verder was afgelopen week weer lekker druk en weer een beetje terug in het oude vertrouwde. Begrijp me niet verkeerd, ik heb genoten van mijn vakantie , maar terug in het ritme van het dagelijkse leven vind ik ook wel weer erg fijn. Kijk mee naar mijn afgelopen week!Ik heb de zomervakantie niet zo nou gelet op wat ik gegeten heb. Nu ben ik daar weer wat meer mee bezig. Vanaf deze week , nu ik zelf ook weer naar school moet, ga ik er helemaal weer voor. Ik merk namelijk echt dat ik weer de verkeerde kant op ga.


Omdat het vakantie was kon ik vaak niet naar steps, of viel de les uit. Nou ik heb het echt gemist hoor. Vanaf nu weer elke week heen!


Dinsdag had ik een druk dagje voor de boeg. Op naar Amsterdam met de trein. In de trein had ik mijn mini laptop weer eens mee en ben ik wat aan het werk geweest.


Ik ging naar Amsterdam omdat Essence en Catrice een persevent hadden waar ze alle nieuwe producten toonden.


Ook was er een workshop voor de nieuwe Essence gel nails at home ( ja meiden ik weet het , deze week komt het artikel online over mijn mening over deze producten!)


Er werden heerlijke hapjes geserveerd en alles was erg mooi aangekleed! Ik vind de presentatie van de producten en het voedsel altijd erg leuk om op de foto te zetten.


Na het event had ik nog een afspraak met mijn nieuwe mediabureau Sanoma. Ik had een super gezellig en leuk gesprek met Erika. Helaas zijn we vergeten een foto te maken. Dus die houden jullie tegoed voor de volgende keer.


Op de terugweg moest ik langs Schiphol. Altijd als ik hier kom heb ik zin om op vakantie te gaan. Helaas zit dat er nu even niet in.


Woensdagochtend ben ik samen met mijn sportvriendin nog even naar de sportschool geweest. Moet wel echt even weer inkomen na zoveel weken niks gedaan te hebben.


Ik haalde Noah van school en hij wilde erg graag met een vriendje uit de klas spelen. Aangezien ik vorige week van school nog vrij was kwam het heel goed uit. Na heel lang buitenspelen wilde ze even uitrusten op de bank met een filmpje en wat drinken.


Er zijn zoveel leuke nieuwe Essence en Catrice dingen gekomen. Binnenkort lezen jullie veel hierover terug.


Het viel mij ineens op dat dit op de verpakking stond van de Bourjois concealer. Ik snap dat het gedaan wordt voor mensen in de winkel, maar vind het toch wat raar dat het op een verpakking staat die je open hoort te maken.


Ik kreeg een leuke uitnodiging van Kruidvat binnen, maar Wauw daar zaten deze mooie wimpers in. Ik vind ze er veelbelovend uitzien, dus binnenkort maar eens proberen.


Noah en ik waren samen van een halve galia meloen aan het genieten en ondertussen keken we Pipi Langkous. Echt stokoud maar Noah vond het super interessant.


Ik had niet zo zin in koken, dus maar een snelle spaghetti cabonara gemaakt met veel champignons er in. Noah vond het ook weer heerlijk.


Na het bewerken van de foto's herontdekte ik hoe leuk paars mij eigenlijk staat. Moet ik toch maar weer vaker gaan doen! De look en lipsticks komen ook één dezer weken online.


Deze viel bij mij op de deurmat en aangezien Noah lekker aan het buitenspelen was kon ik even genieten in de stoel en wat lezen.


Ik ben erg benieuwd naar deze Honeymania lijn van The Body Shop. Ik vond hem in eerste instantie niet echt op honing ruiken, maar ik ga hem voor jullie testen.


Vrijdag had ik nog een persevent en nota bene in Groningen. Ik had in de ochtend wat tijd over toen Noah naar school was, dus heb de Reminton Perfect waves er weer bij gepakt. Ik blijf het een super leuk ding vinden.


Mijn broertje bracht mijn moeder en mij naar het centrum van Groningen en deze stoere keren vond het maar al te leuk dat hij mama naar 'werk' kon rijden.
Overigens was ik op de fiets gegaan als ik alleen naar het event zou gaan, maar aangezien mijn moeder niet kan fietsen met haar gescheurde enkelband zijn we gebracht. Met de fiets zouden we eigenlijk nog sneller zijn ook want het was spits toen we heen gingen.


Onderweg naar het event samen met mijn mams.


Het mooie Teeez schap bij Skins in Groningen. Alles ziet er zo mooi en flawless uit!


We hebben een presentatie gehad en daarna mochten we zelf tutten met make-up. Tim , Martine en ik hebben echt zoveel lol gehad.


Toen ik die avond (natuurlijk weer veel te laat) thuis kwam heb ik direct mijn haar omhoog gedaan. Het was de hele dag 26 graden, en dan met mijn dikke bos haar in mijn nek was echt warm.


Kort daarna gingen de kunstwimpers er ook af. Als ik de draag voel ik ze eigenlijk niet, maar op de een of andere manier als ik ze er afhaal, dan is dat toch ook wel weer lekker.


Zaterdag spotte ik de gel nails at home in het kruidvat schap in Paddepoel in Groningen. Hebben jullie ze al gezien? En zo ja, Waar???


Beetje proberen te spelen met nail art. Soms heb ik hele leuke ideeën in mijn hoofd maar komt het nooit zo mooi op mijn nagel. Wat vinden jullie van deze?


Haha ik moest wel lachen om deze foto. Ik sta hier op de foto met Paul van der Wal. Alles is scherp op de foto behalve wij :D Ach joh, verder vind ik de foto erg leuk. Thanx Paul voor de gezellige avond!

Dat was het weer deze week. Een drukke , hectische maar leuke week.

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind jij het leukst?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.