vrijdag 30 augustus 2013

Essence Budget Back to School look


De scholen zijn weer begonnen, iedereen heeft zijn vakantie geld weer uitgegeven en dus doet iedereen rustig aan met de uitgeven. Toch komen vele merken met nieuwe leuke producten die eigenlijk onweerstaanbaar zijn om te kopen. Aangezien het de Essence Thema week is vond ik het wel leuk om een Essence Budget Back To School look te doen. Kijk verder naar hoe ik de look gemaakt heb en welke producten ik hierbij gebruikt heb.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik heb het zo basic mogelijk gehouden zodat iedereen het kan doen! De producten die ik gebruikt heb staan hieronder.


Hierboven zie je de producten die ik in de look gebruikt heb.

  • Wild Craft eyebrow set (limited)
  • Glow Tinted lip balm
  • Stay no matter what eyeshadow pencil
  • Essence Metal Glam eyeshadows
  • Sun Club All-in-one bronzing highlighter
  • I love stage eyeshadowbase 
  • Lashes go Wild mascara
Q: Wat voor make-up draag jij naar school?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.