woensdag 28 augustus 2013

Essence Gel Nails At Home #2


Sorry voor het lange wachten, maar voordat ik dit artikel wilde plaatsen wilde ik eerst wat antwoorden hebben van Essence. Ik heb in dit artikel al laten zien dat Essence met een Gel nails at home set kwam en daarbij liet ik jullie mijn eerste mening weten. Nu na een paar keer testen ben ik nog steeds niet helemaal duidelijk over mijn mening, maar wil ik wel graag met jullie delen hoe ik er op dit moment over denk.Zie je het filmpje niet, kijk dan hier

Zoals ik in het filmpje al aangaf, ga hem nogmaals testen en dit keer met de lamp van Essence. Zodra ik de lamp binnen heb zal ik hem direct in gebruik nemen en hou ik jullie op de hoogte. 

Q: Wat vind jij van de gellak?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.