dinsdag 27 augustus 2013

Essence Glow in the Night top coat - Werkt het echt?


Tijdens de vorige assortimentswisseling van Essence was iedereen reuze benieuwd naar de glow in de dark top coat. Volgens mij zijn heel veel meiden massaal de top coat gaan kopen. Helaas kwam ik en vele andere meiden er thuis pas achter dat we een beetje bedonderd waren. Het was niet echt een glow in the dark top coat, want je moest hem onder een blacklight houden, dus eigenlijk was hij alleen maar geschikt voor tijdens het uitgaan. Nu een half jaar later probeert Essence het nog een keer en hebben ze de Glow in the Night top coat uitgebracht. Doet deze het wel in het donker, is dit een echte glow in the dark?? Ik laat het jullie zien.
De top coat vind ik erg prettig werken. Het is een soort nude achtige top coat die een lichte melk achtig oogt. Hij heeft een heel klein beetje structuur er in zitten. Eigenlijk is het een substantie iets tussen een liquid sand lak en een gewone lak. En eigenlijk vind ik hem al erg mooi om zo op te hebben, Het geeft wat speciaals.

Dan nu de echte test, werkt het echt in het donker zonder lamp. Ik dook met mijn camera voor jullie in mijn jassen/trap kast waar het echt pikke donker is. Dit was het resultaat.


Yep, het werkt echt, maar jeetje wat is het een b*tch om op de foto te zetten. Ik moest de sluitertijd aanpassen en aangezien ik half wankelend in de kast stond ( waar geen statief kan staan) zijn dit de twee beste foto's geworden. Kijk het gaat om het idee. Ja de lak werkt echt en nee je krijgt hem niet goed op de foto/

Ik merk dat als je je hand onder een lamp houdt de glow in the dark nagellak nog beter werkt en nog feller schijnt. Ik vind hem erg leuk, ik zal hem dan ook regelmatig gaan dragen. Niet eens zo zeer om het glow effect, maar om de mooie structuur wat hij geeft.

De lak is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kost €1,89.

Q: Wat vind jij van de Glow in the Night lak?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.