donderdag 29 augustus 2013

Essence Longlasting Lipstick


Ik gaf in mijn voorgaande Essence en Catrice filmpjes al aan dat ik erg enthousiast ben over de nieuwe Essence lipsticks. Daarom leek het mij wel een goed plan om alle kleuren aan jullie te laten zien. Kijk mee naar de swatches en kijk welke kleur jou favoriet is.


Zelf heb ik vier van de tien kleuren in mijn bezit. Nou eigenlijk heb ik zes, want ik heb ook nog twee uit de Trend Edition Tribal Summer die alleen in Duitsland is geweest. Aangezien deze niet in Nederland verkocht worden heb ik die maar overgeslagen en laat ik deze vier kleuren grondig zien, maar (zoals beloofd) ik laat jullie alle 10 de kleuren in swatches zien.

De kleuren die ik in mijn bezit heb zijn 01 Coral Calling , 02 All you need is red , 09 Wear Berries! en 10 Cotton Candy


Wat ik zo mooi vind aan deze lipsticks is dat ze mooi strak zijn, matte zwart zijn en toch een smal biesje van kleur hebben. Ook staat het Essence logo boven op de dop en heeft Essence het na jaren voor elkaar gekregen om het Essence logo in de lipstick zelf te krijgen. Persoonlijk vind ik dit erg mooi. Het oogt echt als een luxere lipstick!

01 Coral Calling , 02 All you need is red , 09 Wear Berries! en 10 Cotton Candy

Deze vier tinten zal ik hieronder ook op mijn lippen laten zien en met een full face foto. 

Om jullie een idee va alle kleuren te geven heb ik bij het event alle kleuren naast elkaar gedaan. Helaas heb ik alles kriskras door elkaar gedaan, maar om het iets duidelijker te maken heb ik alle namen er onder gezet. 

01 Coral Calling , 10 Cotton Candy , 09 Wild Berries , 07 Natural Beauty ,  02 all you need is red!

05 Dare to be nude , 03 dare to wear , 04 on the Catwalk! , 06 barely there , 08 colour crush 

01 Coral Calling 


01 Coral Calling , de naam zegt het al. Een mooi koraal kleurtje die je een frisse uitstraling geeft. 


 02 All you need is red02 All you need is red , is weer een brandweer rode kleur die best een oranje ondertoon heeft. Het is een opvallende kleur die je moet staan, want niet iedereen kan hem hebben. 


09 Wear Berries!


09 Wear Berries! is een kleur die op mijn lippen iets lichter uitvalt dan hoe hij er uit ziet. Wel moet ik zeggen dat hij in real life iets donkerder is. Ik vind het een erg mooie roze kleur met een paarse ondertoon!


10 Cotton Candy


10 Cotton Candy , alleen de naam al vind ik heerlijk. Een erg mooie opvallende lichtroze kleur. Hij moet je staan. Of hij oogt ordinair of hij staat je echt geweldig. Ik vind hem erg mooi en is echt mijn ding!De lipsticks brengen erg prettig aan en voelen erg romig en zacht. Ze blijven prima zitten en na een maaltijd kan ik er nog wel even mee doen. De kleur is dat best wat vervaagd, maar je ziet nog steeds kleur. Ik zeg goed gedaan Essence!


De Lipsticks zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Trekpleister en Kruidvat en kosten €2,39 per stuk!

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.