donderdag 29 augustus 2013

Essence Sparkle Sand Effect - Part #2


Nadat ik vorige week het eerste Sparkle Sand Effect lakje van Essence liet zien, vond ik het nu wel tijd voor de tweede. Vorige week waren jullie allemaal erg enthousiast over de het lakje en ik ben benieuwd wat jullie van deze rode variant vinden. Is hij mooier, of ga je toch voor de antraciet grijze variant. Ik laat vandaag de 156 me & my lover aan jullie zien.
Tja, ook deze vind ik weer erg mooi. Ik hou gewoon heel erg van de Sparkle Sand Effect lakjes. Hij is brandweer rood met gouden en rode 'sand' structuur. Ik sta elke keer ook versteld hoe makkelijk ze lakken en hoe snel ze drogen. Over het algemeen drogen ze namelijk sneller dan een gewone lak.


Op de een of andere manier houdt deze ook echt een beetje een wet look. Hij lijkt een beetje glans te houden (dit hebben de meeste liquid sand lakjes niet, deze ogen semi-matte.) Als ik deze naast de 165 here's my number. houdt moet ik toch eerlijk bekennen dat ik die iets mooier vind, maar deze vind ik ook echt wat speciaals hebben 

De collectie ligt officieel vanaf september in de winkel, maar zie hem hier en daar al binnendruppelen in Nederland. Hij kost, zoals ik al aangaf €1,69 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Q: Wat vind jij van deze lak?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.