dinsdag 6 augustus 2013

Essence Tribal Summer


Ik zag deze collectie van Essence in Duitsland in de winkel staan en vond hem erg leuk. Hij sprak mij direct aan en nam deze leuke producten mee. Bij thuiskomst kwam ik er achter dat de Tribal Summer helaas niet in Nederland komt, dus ik zit jullie weer te verlekkeren met producten die eigenlijk niet meer komen. Toch laat ik ze zien omdat deze lipsticks en pigment wel erg mooi zijn.
Ik gebruik zelf niet zo snel losse pigments, maar toch vind ik ze altijd erg mooi en hebben ze altijd prachtige kleuren. Mijn oog viel op dit potje met roze poeder en wist gewoon dat ik hem mee moest nemen. Ik wist zeker dat ik nog niet zo'n kleur in mijn stash had, dus een perfecte aanvulling.


Het is echt een mooie intens roze kleur die echt in het trendbeeld van dit moment valt. Ik zal wanneer het iets minder warm is er even een mooi look mee maken en online zetten. Dit is overigens zonder basis en in één keer swatchen. Er komt dus echt een mooie pure roze kleur vanaf. Deze pigment kost €2,99.


De lipsticks spraken me qua kleur al erg aan, maar toen ik zag dat ze long lasting waren moest ik ze gewoon meenemen. Ik vind de verpakking er erg mooi uitzien en classy er uit zien. Mensen die Essence niet kennen zouden niet denken dat het een €2,29 kostende lipstick is. Dit zijn overigens de nieuwe verpakkingen van Essence en deze kleuren zijn er niet bij, maar wel twee die er sprekend op lijken.


 Het waren de laatste twee, dus zoals je kunt zien zijn ze nog wel helemaal nieuw alleen heeft iemand er waarschijnlijk een nagel in gezet. Ik vind het nieuwe Essence Logo erg mooi in de lipstick staan.


De kleuren zijn direct intens en goed gepigmenteerd. Ze zijn erg creamy, dus ik had direct mijn twijfels of ze wel zo long lasing zijn. Ze zagen er veel belovend uit en heb ze direct op mijn lippen gedaan om te testen.


01 Na-Rock is een fel rode lipstick met een wat oranje ondertoon. Links zie je de foto bij daglicht, rechts is gemaakt bij zonlicht.


02 Waka Waka is een opvallenden roze kleur met een wat koele donkere ondertoon die het toch heel licht houdt. Links zie je een foto bij daglicht, rechts zie je de kleur bij zonlicht.


Ik vind de lipsticks erg mooi en voelen onwijs zacht aan. Ze blijven prima zitten, maar echt longlasting vind ik ze niet. Ik vind ze voor een prijs van €2,29 erg leuk.

Ze zijn helaas niet in Nederland verkrijgbaar, maar als je in Duitsland bent zou ik zeker een kijkje nemen als de producten er nog zijn.

Q: Wat vind jij van deze producten? Hoe zou jij roze in je ooglook combineren? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.