dinsdag 27 augustus 2013

GAST BLOGGER GEZOCHT


Jennifer heeft bijna een jaar als gastblogger voor Sillysilsil geschreven. Echter heeft Jennifer helaas aangegeven dat zij het schrijven niet meer kan combineren met haar opleiding en haar persoonlijke leven. Heel jammer natuurlijk, maar ik wens Jennifer het beste. Omdat Jennifer vertrekt en de site in het afgelopen jaar steeds groter is geworden (mijn dank hiervoor aan jullie) , ben ik op zoek naar een vervanger/vervangster. Ik zoek dit keer niet specifiek naar alleen beauty, dus heb jij een passie voor wat dan ook laat het mij weten.  Voel jij je aangesproken en lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren voor Sillysilsil lees dan snel verder.


Wat voor iemand zoek ik.

  • Je bent gepassioneerd in een hobby en wil dit graag met anderen delen. Dit kan van alles zijn zoals: beauty, lifestyle , reizen , diy , voedsel , koken , sporten , fotografie , gezondheid eigenlijk alles
  • Wel zou ik het leuk vinden als je een klein beetje interesse hebt in beauty en make-up.
  • Je vind het niet erg om regelmatig een pakket te ontvangen met producten. 
  • Je bent in het bezit van een SLR of systeem camera en weet hoe je er mooie foto's mee moet maken.
  • Je bent bereidt om een aantal uren per week je in te zetten voor Sillysilsil 
  • Je mag een eigen beautyblog hebben, maar de foto's en producten zijn alleen voor gebruik voor Sillysilsil.
  • Je vind het leuk om zo nu en dan eens naar een event te gaan voor sillysilsil ( meestal in Amsterdam)
  • Als je in de buurt van Groningen zou wonen zou geweldig zijn, maar het is geen must. Wel zou ik het waarderen als je een keer bij mij op kantoor zou kunnen komen.
  • Je kunt minimaal eenmaal per werk een artikel online aanleveren.
Trekt je dit aan en zou je een vaste dag op sillysilsil.com willen hebben?
Stuur dan een mailtje naar info@sillysilsil.com met daarin een aantal (bewerkte) foto's en een stukje tekst over het product in de foto. 
Het moet een soort mini artikeltje/review worden. Dus overtuig me!!!

Na een tijdje kijk ik of er iets tussen zit wat ik het meest geschikt vind.
Ik wens iedereen heel veel succes!

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.