zaterdag 31 augustus 2013

*New* Essence Colour & Go -147 Miss Universe


Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo vaak meer Essence en Catrice nagellak koop. Ik heb er al zoveel, en de meeste kleurtjes lijken op kleurtjes die ik toch al heb. In mijn shoplog van vorige week kon je zien dat ik dit lakje wel mee had genomen omdat ik hem een heel mooi effect vond hebben. Kijk mee naar 147 Miss Universe.
Isn't he pretty? Ik vind hem echt prachtig. Hij is donker en mysterieus en heeft een flinke dosis glamour. Hij dekt erg mooi in twee laagjes en droogt prima. Bij elk licht lijkt hij weer anders, helaas kreeg ik dit niet helemaal goed op de foto .


Het is echt een mooie donkerblauwe kleur met helderblauwe glitters er in. Hij geeft hierdoor echt een diepte effect die met bijvoorbeeld de Essence gel like top coat. Ik ben echt overdonderd door de mooiheid van dit lakje, maar je moet wel van wat donkerder houden. Ik zeg perfect voor de herfst/winter.


Hierboven zie je deze lak samen met de rode Sparkle Sand Effect waar ik afgelopen week hier al over schreef.

De collectie ligt officieel vanaf september in de winkel, maar zie hem hier en daar al binnendruppelen in Nederland. Hij kost, zoals ik al aangaf €1,69 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Q: Wat vind jij van deze lak?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.