donderdag 15 augustus 2013

*NEW* Essence Effect Nails 3D glitters


Vanaf september komt Essence met een nieuwe assortimentswisseling. In de nieuwe collectie zitten onwijs veel dingen die zowel leuk zijn voor make-up en nagels. Een aantal weken geleden kocht ik deze leuke effect nails in Duitsland niet wetend dat ze in de nieuwe collectie zouden komen. Dus vandaag laat ik deze twee Effect Nails van Essence aan jullie zien.
De 3D glitters zitten in klein plastic potjes met twee dekseltjes. Hierdoor weet je bijna zeker dat het niet open kan gaan. Het potje zit in een kartonnen doosje met instructies. Je kunt er natuurlijk zo veel mee spelen als je wilt, maar ik heb het bij de basis gehouden.


Als eerste nam ik deze blauwe glitters mee. Dit is de 02 miss blue eyes, helder blauwe glitters die heel mooi opvallend zijn van kleur. Hier zie je glitters over een helder blauw lakje ( That's what i mint! ) . De glitters liggen er wat dik bovenop, maar erg grappig vind ik het wel. Het is echt een party nagel die perfect bij een blauwe outfit past.


De zwarte glitters moest ik natuurlijk mee nemen. I love Black, nou eigenlijk niet helemaal, want zwarte nagellak vind ik vaak niet zo mooi. Dit is de 04 tonight at midnight, gitzwarte glitters met kleine zilveren deeltjes er in. Ik wilde het contrast laten zien. Daarom heb ik de glitters over een peach oranje kleurtje ( off to Miami! ) gedaan. Je ziet dat de glitters goed dekken op een paar kleine plekjes na. 


Ik moet zeggen dat ik het effect erg leuk vind, maar niet super speciaal. Het is leuk voor een feestje, maar voor een gewone werk- of schooldag zou ik het niet zo snel doen.


De Essence Effect Nails komen in totaal in 8 varianten en kosten €1,99 per stuk. Ze zijn verkrijgbaar vanaf september bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat vind jij van deze Effect Nails? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.