zaterdag 17 augustus 2013

*NEW* Essence Sparkle Sand Effect


Essence komt vanaf september ook met een aantal sparkle sand effect lakjes. Na P2 (die helaas niet in NL verkrijgbaar is) komt nu ook Essence als budget merk met de sand effect lakjes. Totaal komen er drie in het schap te liggen ,naar mijn mening veel te weinig, omdat het toch ook een beetje een probeersel is. In Duitsland lag er al één en die moest ik natuurlijk direct mee nemen. Zie hier lakje 165 here's my number.
Ik vind de lak echt onwijs mooi. Hier heb ik twee laagjes aangebracht zonder enige topcoat. Hij dekt erg goed, droogt snel en geeft echt dat asfalt effect in combinatie met holografische glitters. De donkere antraciet grijze kleur is perfect voor het najaar en winter wat er aan komt.


Wil je toch een wat gladere nagel zonder de ruwe structuur op je nagel, dan kun je er een top coat overheen doen. Het geeft dan direct een mooie glans en is iets netter en minder ruig/stoer. Ik vind beide resultaten erg mooi, en voor €1,69 kan ik hem echt aan iedereen aanraden. 

De collectie ligt officieel vanaf september in de winkel, maar zie hem hier en daar al binnendruppelen in Nederland. Hij kost, zoals ik al aangaf €1,69 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Q: Wat vind jij van deze lak?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.