woensdag 14 augustus 2013

*NEW* Katy Perry - Killer Queen


Eind juni was ik aanwezig bij de spectaculaire introductie van Killer Queen. Killer Queen is de nieuwste geur van Katy Perry. De geur ligt vanaf september in de winkel en echt dames, ik ben onder de indruk! Kijk mee naar een verbluffende , rebelse en vooral originele geur.Killer Queen is een geur die heel duidelijk de twee kanten van Katy Perry laat zien. De uitzonderlijke vrouwelijke elegantie en ware power met een ondeugende knipoog. Ik vind dat je dit goed in de campagne terug ziet komen. Het past erg goed bij haar en het maakt de geur direct interessant. 


De verpakking is koningsrood en past perfect bij de naam 'Killer Queen'. De buitenranden van de verpakking doet je direct denken aan een kroon of een cape met een hermelijnbont omranding. De kleine kroontjes in het midden op de verpakking zijn iets speelser. Het logo springt goed naar voren door het witte met de zwarte en gouden omlijning. 


De logo's op de verpakking vind ik erg mooi en passen erg goed bij Katy Perry. Zo staan er twee katten in het logo , dit omdat Katy erg veel van katten houdt. Verder zie je de muzieknoot en de letters KP er in terug.  Op de zijkant van de verpakking staat een leuke kleine quote 'Own the Throne!'


Om goed de vorm van de flacon te laten zien heb ik hem eerst even in het plastic standaard laten staan. De flacon is in de vorm van een mooie edelsteen die geïnspireerd is door de scepter van een koningin.


De steen heeft ook hier weer het koningsrood met goud. Dit geeft een decadente en geraffineerde uitstraling. De flacon ligt heel sierlijk met de top schuin omhoog, het oogt net een edelsteen uit een kroonjuweel. De dop is in de vorm van een kroontje en daarboven is weer het logo van Katy Perry. En tot slot staat er op de dop van de geur in sierlijke letters 'Killer Queen'.


Ik vind persoonlijk de geur onwijs lekker. Het is een wat zoetere en zwoelere geur die toch ook een heel klein beetje poederig is. Het is totaal geen 'kindergeur'. De geur komt heel volwassen over en is zeker voor de wat meer zelfverzekerde vrouw.

Topnoten: Wilde Bes, Pruim , Bergamot
Hartnoten: Rode Fluweelbloemen , Arabische Jasmijn , Rainbow Plumeria
Basisnoten: Kasjmier, patchoelihart , vloeibare praline

Ik was echt verrast toen ik deze geur rook. De combinatie van noten past erg goed bij mij en de geur blijft bij mij lang hangen. Dit is dan ook een eau de parfum, dus dat mag je dan ook wel verwachten. Het is voor mij echt een perfecte geur voor nu. Het wordt iets koeler, maar het is nog net geen herfst/winter voor de zwoele zwaardere geuren waar ik ook zo van hou.


Meestal laat ik zulke dingen niet op de site zien, maar deze leuke USB stick die ik als pers erbij kreeg vind ik echt top. Deze zal ik dan ook standaard in mijn tas hebben voor als ik ergens iets op moet slaan.

Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 15 ml: 17,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 30 ml: 27.50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 50 ml: 37,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 100 ml: 49,50
Katy Perry Killer Queen Royal Body Lotion 200 ml: 12,50
Katy Perry Killer Queen Royal Shower Gel 200 ml: 12,50

De geur is vanaf september (over ongeveer 2 weken) verkrijgbaar bij een drogisterij of parfumerie bij jou in de buurt. Ik kan echt aanraden om deze even te gaan ruiken als hij bij jou in de winkel ligt. 

Q: Wat voor geur graag jij het liefst in de herfst? Wat vind jij van de flacon en uitstraling?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.