donderdag 8 augustus 2013

NYC Sweet Splash Gloss Stick


Lipproducten in potlood formaat zijn helemaal 2013 en veel merken spelen daar goed op in. Zo is NYC met de Sweet Splash Gloss Sticks gekomen. Schattige gekleurde lip balsems in drie verschillende tinten. Ik heb twee om aan jullie te laten zien. Maken ze mijn lippen zacht? Blijven ze goed zitten? Kijk wat ik er van vind.
Ik heb de varianten 482 Pink Spark en de 483 Revived Berry. Een zacht roze en een bessen paars/roze kleur. Wat me helaas direct opviel is dat de sticks makkelijk zacht worden en de kans op smelten erg groot is. Op de foto hierboven zie je de gloss die in nog niet gebruikt had al wat begon in te deuken door de rand van de huls. En geloof me, deze dag was het nog maar net 25 graden.

482 Pink Spark en 483 Revived Berry


482 Pink Spark: Zoals je kunt zien komt er eigenlijk geen kleur vanaf en is het meer een gloss of balsem die mijn lippen een hint of roze geeft. Het ziet er mooi verzorgd uit, maar meer ook niet.


483 Revived Berry: Deze kleur spreekt mij gelijk meer aan. Er komt wat kleur af, helaas niet niet wat ik er van verwachtte, en het geeft een mooie glans. Het ziet er classy uit, maar toch ben ik niet echt onder de indruk.


De Sweet Splash Gloss Sticks ruiken erg lekker en voelen fijn aan. Ze zijn zacht en plakken niet. Helaas blijven ze niet heel lang zitten, maar dat is meestal met een lip balsem. Wel merk ik dat je relatief veel product gebruikt, dus ik denk dat de gloss sneller op gaat dan je zou verwachten.

                        De Sweet Splash Gloss Sticks zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,99

Q: Wat vind jij van de kleuren van deze Sweet Splash Glosses?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.