woensdag 7 augustus 2013

Oriflame Aimi Fine Fragrance Mist + Cooling Bag


We hebben een aantal heerlijke zomerdagen gehad en de temperaturen waren perfect. Soms wat tegen de warme kant aan, maar klagen mogen we zeker niet doen. Niet iedereen kan naar het buitenland op vakantie en soms wil je door middel van een geur toch een beetje het buitenland gevoel te creëren. Zo heeft Oriflame een drietal fine fragrance mists die je een lichte geur geven die in het teken van Japan staan. Voel de tradities, de perfecte harmonie in één van de drie geuren.Als eerste is er de Mystic Caress. Dit is een wat meer sensuele en mysterieuze geur die een heerlijke combinatie heeft van Pioenrozen, karamelthee, gember en agarhout. Ik vin de geur erg aangenaam en perfect voor een zwoele zomerdag of avond.


De Wispering Breeze is een frisse groende geur die vooral lekker is als je van clean houdt. Hij heeft de lekkere geurcombinatie van Jasmijnthee (mijn favoriete Japanse thee) , wilde roos en witte houtsoorten. Een geur die vooral geschikt voor jou is als je niet zo van sterke geuren houdt.


Als laatste is er de Heavenly Blossem, de meest bloemige van het stel. Deze heeft een frisse maar zoete toon en heeft een lekkere combinatie van kersenbloesem , bloementhee en sandelhout. Ik vind hem echt perfect bij een gezellige meiden middag in de stad bijvoorbeeld.


Naast de heerlijke Aimi Fine Fragrance Mists is Oriflame ook met de Exotic Flower Cooling bag gekomen. Deze is gemaakt door een unieke samenwerking tussen Oriflame en de Zweedse Fashion Designer Valerie Aflalo. Zij had haar eerste modeshow in 2005 , en tegenwoordig zijn haar creaties de hele wereld al over.


De cooling bag is onwijs handig met de warme dagen om je make-up en verzorging in mee te nemen. Het is een beautycase die je dus goed kan combineren voor bijvoorbeeld zonnebrandproducten en je drankje. Ik vind het echt een top idee, want zeg nou zelf, een gesmolten lipstick vind je niet top en is zonde om dan weg te moeten gooien.De producten zijn Limited dus tijdelijk verkrijgbaar en op=op. De Aimi Fine Fragrance Mist kosten €14 per stuk voor 150ml. De Cooling bag kost €13. De producten zijn verkrijgbaar via de site en zoals ik al aangaf, op=op.

Q: Hoe berg jij je make-up op in de zomer?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.