zondag 4 augustus 2013

Pers Zondag #45

Goedemorgen lovely lezers. Hebben jullie de warme dagen overleeft? Ik moet zeggen dat ik het afgelopen dagen met de 35 graden niet echt meer lekker vond. Ik denk dat de merken ook nog steeds genieten van een welverdiende vakantie, want ook deze week is het weer rustig op pers zondag. Ik heb deze week heb ik L'Occitane, Douglas, Calvin Klein, china glaze en bourjois. 

l'Occitane Repair hair

Speciaal ontwikkeld voor de behandeling van droog en broos haar. De nieuwe herstellende haarverzorging van L'OCCITANE helpt om de haarvezel te herstellen en vervolgens te verstevigen en beschermen. In 2013 dienen de Laboratoires L'OCCITANE een nieuw octrooi in "tegen afbrekend haar". Een herstellende formule op basis van engelwortel combineert 5 etherische oliën in precies de juiste dosis. De herstellende, van planten afgeleide aminozuurverbinding is aangetoond doeltreffend voor het stimuleren van de genen die het haar soepel maken en zijn algehele structuur en breukvastheid verbeteren. Prijzen tussen de €16 en €24 en verkrijgbaar vanaf september.

Douglas Jungle look

Douglas komt vanaf september met een leuke collectie vol met dierenprintjes. Ik heb helaas nog niet veel info, dus dat volgt waarschijnlijk nog. Toch wilde ik de leuke accessoires even met jullie delen. 

Calvin Klein Down Town

DOWNTOWN Calvin Klein balanceert tussen vrouwelijke houtsoorten en een zachte, bloemige geur en creëert een zelfverzekerde, hedendaagse geur met een unieke signatuur en een onverwachte twist. De DOWNTOWN Calvin Klein geur opent met een heldere topnoot van Italiaanse sukadecitroen en tunesisch neroli. de hartnoot, een contrast van roze peperkorrels gesprenkeld over viooltjesbladeren en gardeniabloemblaadjes, verhoogt het vrouwelijke raffinement. een basis van texaans cederhout met vleugjes wierook, vetiver en fluweelwarme muskus laten een onmiskenbaar, zelfverzekerde en sensuele attitude achter. Verkrijgbaar vanaf Augustus tussen de prijs van €26 en €77

China Glaze On the Horizon

China Glaze komt vanaf augustus met een nieuwe collectie nagellakken die het feather effect hebben. De nagellakken hebben kleine stukjes waardoor het met meerdere laagjes het effect van veren geeft op de nagels. Ze zullen waarschijnlijk tussen de  €6 en €7 gaan kosten bij enchantra en boozyshop.

Bourjois South Beach Souvenirs

Bourjois ging op reis en zette haar koffers neer in de meest feestelijke stad van de Oostkust: Miami! Terug in Parijs worden de souvenirs uitgestald op enkele vintage foto’s en leidden ze tot een nieuwe trendy collectie met een mix van nail art en de itkleuren van het seizoen, opnieuw bekeken en gecorrigeerd door Bourjois… South Beach Souvenirs, een verrassende collectie vol pit voor de nagels én lippen!  Volop plaats voor ‘fashion en party’ met: 3D en ‘very arty’ nagelverzorging,  Een nieuw en heel nauwkeurig hulpmiddel voor nail art  De nieuwe zomerkleuren van de nagellak en lipgloss …Prijzen tussen de €6,99 en de €10,99 en vanaf nu verkrijgbaar.

Q: Waar kijk jij het meest naar uit?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.