dinsdag 13 augustus 2013

Revlon Photoready


Het begint weer wat koeler te worden en ik ga automatisch weer meer make-up gebruiken. Tijd om dus deze gezichtsmake-up eens te proberen. Zeker nu de zonne-allergie weer zo goed als weg is kan mijn huid weer make-up verdragen. Let's try!


Ik probeerde uit de Photoready lijn de Perfecting Primer, de 3D Volume Mascara en de Eye Primer + Brightener:


De Perfecting Primer (€15,99) is een bijna wit goedje dat je aanbrengt onder je make-up, om je imperfecties te corrigeren, staat op het potje. Ik gebruik eigenlijk nooit primer, maar vooral concealer. Primer is volgens mij namelijk vooral bedoeld om je foundation en overige make-up langer mooi te houden. Deze perfecting primer heeft volgens mij geen corrigerende werking, tenminste ... ik zie er zelf niks van! Wel doet het product prima zijn werk als primer. Mijn foundation bleef heel mooi zitten!

De Eye Primer + Brightner (€13,99is een lichtroze primer die je op je ooglid smeert, voordat je oogschaduw aanbrengt. Laten we zeggen dat dit een oogschaduwbasis is. Maar, doordat het een lichtroze kleurtje heeft, gebruik ik hem ook graag om mijn wallen te verbergen. Hij werkt daar wel vrij goed voor.

Ten slotte, de 3D Volume Mascara (€13,99). Ik denk dat ik niet lieg als ik dit tot nu toe de fijnste mascara heb die ik gehad heb. Het is een klein, compact borsteltje met korte haartjes en hij separeert mijn wimpers echt per-fect! Met een oogmake-up reiniger was het niet te hard boenen, mijn wimpers waren snel en makkelijk schoon en dat vind ik ook wel prettig, om te voorkomen dat ik teveel haartjes er per ongeluk uittrek. Maar dat komt ook omdat de mascara totaal niet klontert. En zo kan ik nog wel even doorgaan over hoe fijn ik deze vind! Ik heb mijn vorige favoriet meteen aan de kant gezet!
Et Voilá!

Ik vind zelf dat ik mijn onzuiverheden nog wel kan zien, en mijn zonne-allergie op mijn neus is ook nog iets donkerder, maar tevreden met het resultaat, dat ben ik wel!

Wat vind jij van het merk Revlon? Vertel het bij de comments!

Liefs, xx Jennifer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.