zaterdag 24 augustus 2013

Rimmel Kate bij Big Bazar €2,99 (exclusieve kleuren)


In 2011 kwam Rimmel met een aantal lipsticks die in samenwerking met Kate Moss zijn gemaakt. Deze lipstick gebruik ik zo nu en dan nog steeds omdat ze altijd fijn werken. In oktober 2011 schreef ik hier al over 4 van de 5 kleuren die in Nederland zijn. Nu ik vorige week bij Big Bazar was zag ik ineens de lipsticks in een schap liggen. En tot mijn verbazing zag ik een aantal kleuren die in Nederland nooit verkrijgbaar zijn geweest. Kijk mee naar welke twee kleuren ik meegenomen heb.
De kleuren die ik mee genomen heb zijn de nummers 2 en 13. Big Bazar staat er om bekend soms partijen met producten te kopen die dan goedkoop daar verkocht worden. Ik denk dat zij een partij Rimmel make-up hebben kunnen opkopen die bijvoorbeeld uit Engeland of Amerika komt. Want nummer 2 en 13 komen niet uit Nederland. Nu weet ik dat Engeland een veel uitgebreider schap heeft voor Rimmel dan hier, want de wake me up foundation is hier in 5 kleuren verkrijgbaar en in Engeland wel in 12 kleuren.


Omdat ik begon te twijfelen heb ik in de winkel met mijn telefoon op internet op mijn site gekeken of ik wel 100% zeker er van was dat ik deze twee niet thuis had. En nee, ik had 4 totaal verschillende kleuren, dus gooide ik ze in mijn mandje voor bij de rest van mijn collectie.


Ik moet zeggen dat ik de kleuren erg mooi vind en totaal niet begrijp waarom ze niet in Nederland zijn gekomen. Ik vind deze twee mooier dan de grijze en de bruine tint waar ik in 2011 over schreef. De textuur en structuur zijn trouwens hetzelfde en voelen prettig aan.


Ja ik vind het echt heerlijke kleuren. Twee knallende kleuren, één in het roze en één in het perzik oranje. Ze geven direct een goede dekking en blijven mooi zacht en romig op de lippen.


Sorry voor mijn iets wat vermoeide hoofd, maar wilde het toch even een full face laten zien met de kleuren omdat ik weet dat jullie dit erg prettig vinden. Ik ben nog steeds erg enthousiast over de lipsticks van Rimmel in samenwerking met Kate.

Ze zijn nu tijdelijk verkrijgbaar bij Big Bazar voor €2,99 en op=op. Verder heeft Big Bazar deze week de aanbieding dat alles van Rimmel 2 voor €5 is, dus wees er snel bij als je deze lipsticks wilt halen. 

Q: Wat vinden jullie van deze kleuren? Hadden ze in het assortiment van Rimmel NL moeten zitten?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.