donderdag 1 augustus 2013

Rimmel Retro Glam Tutorial + Nail art


Een maand geleden was ik bij het pers event van Coty die o.a. Rimmel in hun portfolio hebben. Tijdens het event kreeg ik een groot aantal nieuwtjes te zien waar ik nog niet veel over mag zeggen, maar dat komt allemaal binnenkort. Ook viel mijn oog op een hele mooie advertentie poster van Rimmel met een nieuwe mascara en eyeliner. Het is een retro en funky jaren 60 sfeertje die ik graag na wilde maken. Toevallig mailde Rimmel mij met de mogelijkheid om als eerste wereldwijd deze look na te maken. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken en het resultaat laat ik vandaag zien.


Zie je het filmpje niet , kijk dan hier


Uiteindelijk zijn de nagels niet helemaal geworden wat ik wilde, al is het resultaat van wat verder weg wel grappig. 


De look is niet echt heel draagbaar, maar voor een leuk funky feestje is hij zeker geschikt.

De producten die ik gebruikt heb:
- Match Perfection foundation
- Stay Matte foundation
- Stay Matte pressed powder
- GLAM'EYES EYESHADOW "GLAM ICE"
- SCANDALEYES THICK AND THIN EYELINER "Black" 
- SCANDALEYES RETRO GLAM MASCARA "Black" 
- 60 SECONDS "SILVER BULLET"
- 60 SECONDS "BLACK OUT"
- Wit oogpotlood
- Kunst wimpers ebay


Binnenkort komt er nog een review online over de scandaleyes mascara en eye liner.

Q: Wat vind jij van de look?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.