maandag 26 augustus 2013

Thema Week : Essence


Ik zit al een tijdje na te denken om wat meer thema's in de site te stoppen. Zo heb ik nu elke zondag al de pers zondag en maandags de Dailysilsil. Toch wilde ik iets extra's en ben ik gaan brainstormen. Zo kwam ik tot de conclusie dat ik zo nu en dan wel eens een thema week wil houden. Dit kan van alles zijn. Van merk tot kleur en van feestperiode tot trends. Eigenlijk loop ik hier al heel lang mee, maar wist nooit goed hoe ik dit moest uitwerken. Daar kwam verandering in doordat ik vorige week aanwezig wat bij het Essence en Catrice event en ik erg enthousiast werd over een groot aantal Essence producten. Ik begon met testen en schrijven en voor ik het wist had ik een groot aantal Essence artikelen gemaakt. Perfect om zo de thema weken te beginnen. Ik vertel hieronder er iets meer over.
  • De thema week is iets wat spontaan ineens op de site komt. Het is niet zo dat er vanaf nu elke week een thema is. ( Misschien in de toekomst, maar dat ligt er aan hoe goed de individuele weken lopen ). 
  • In de thema week komen vele verschillende artikelen voorbij over het thema. Dit kan van product review zijn tot aan looks en nog veel meer. 
  • In de thema week zal er zo nu en dat ook nog wel een ander artikel/merk tussen komen, maar elke dag zal er sowieso iets over het thema online komen. 


Ik moet zeggen dat ik het best spannend vind. Ik ben echt onwijs benieuwd wat jullie er van vinden en hoor dan ook heel graag jullie eerste reactie!

Q: Wat is je eerste idee over de thema week. Yay of Neey??


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.