dinsdag 24 september 2013

Action - Max Nagellak


Laatst zag ik een groot aantal nieuwe kleuren nagellak bij de Action liggen die mijn aandacht trokken. Ik merk dat Action tegenwoordig steeds meer leuke beauty dingen heeft en na wat grabbelen in de nagellakschap had ik een aantal leuke kleurtjes te pakken. Kijk mee naar de swatches van zes leuke kleuren die maar €0,49 per stuk kosten.
Ik heb totaal zes verschillende kleuren meegenomen. Ze zijn allemaal per stuk verpakt. Per winkel ligt het anders, want bij de ene Action ligt het allemaal door elkaar in een bak en bij de andere Action hangt alles netjes in rekken.

 Kanarie gele kleur die helaas niet in twee laagjes egaal dekt. 

Hier nogmaals een foto van het gele lakje met flits. Je ziet kleine shimmertjes er in zitten, maar je ziet ook direct dat hij niet goed dekt. 

Oranje perzik kleurtje die ook naar koraal neigt. Dekt mooi in twee dunne laagjes en heeft een mooie cream finish.

Een hele mooie licht lila paarse kleur die ook in twee laagjes mooi dekt. 

De kleur is een beetje standaard, maar wel mooi. Een framboos roze kleur die in twee laagjes mooi dekt. 

Dit is echt een wat specialer kleurtje. Het is een paarse kleur met blauwe shimmers er in. Hij doet mij een beetje aan een sterrenhemel denken. I like a lot!

Als laatst heb ik een grijze kleur met een blauwe ondertoon. Hij dekt mooi in twee laagjes en heeft een mooie cream finish. 

Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de lakken van de MAX. Ze lakken ( op de gele na) prima. Drogen ook redelijk snel en blijven goed zitten. En de prijs is natuurlijk helemaal mooi. 

De nagellakken zijn verkrijgbaar bij de Action voor €0,49 per stuk.

Q: Wat vind jij van de Action MAX lakken? Welke kleur vind jij het mooist?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.