vrijdag 6 september 2013

Back to School Romantic look


Wat vliegt de zomervakantie toch eigenlijk weer snel voorbij. De scholen zijn weer begonnen en tja wat moet je dan aan? En wat doe je met make-up? Zoals jullie weten ben ik niet echt een fashion girl en let ik niet echt op de fashion trends van nu. Echter vind ik het wel leuk om jullie een simpele look te laten zien met het NYX palette wat ik laatst kocht. Kijk mee voor een Romantische look die jij ook heel makkelijk kan maken. 


  1. Breng op het bewegend ooglid een zachte kleur aan. Ik heb gekozen voor een licht zalm roze kleur. 
  2. Breng in je arcade boog een licht bruine kleur aan. Vervaag deze goed met een blending brush. 
  3. Breng een lichte highlighter-kleur aan net onder het wenkbrauw op het wenkbrauw bot en vervaag deze ook. Ik heb nog een beetje perzik oranje kleur over het bewegend ooglid aangebracht om de oogschaduw iets mooier over te laten lopen. 
  4. Met een zwart oogpotlood heb ik een dun zwart lijntje langs mijn wimperrand aangebracht. Ik heb dit ook aan de onderkant gedaan. Ook heb ik een klein beetje zwart op mijn boven en onder waterlijn aangebracht. Zo oogt je oog wat kleiner, maar direct ook wat zwoeler. 
  5. Natuurlijk sluit je af met een laag mascara. Ik heb hier de Pupa Vamp gebruikt.
Ik hoop dat je er wat mee kan en dat je een verpletterende eerste indruk maakt op jou eerste schooldag.

Q: Hoe maak jij indruk op je eerste schooldag?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.