dinsdag 10 september 2013

Bourjois Manucure Toppings


Na vele merken komt Bourjois nu ook met caviar nails. Leuke gespikkelde balletjes in een potje die je erg leuk op de nagels kunt aanbrengen. Ik denk dat iedereen tegenwoordig wel weet hoe makkelijk en leuk het is om te doen. Het geeft net dat beetje extra aan je nagels. Er zijn totaal drie varianten waarvan ik vandaag twee aan jullie laat zien.Ik heb de varianten Maliblue met Turqouise Block  , en de Coral Bikini met Corail Magique gecombineerd. Deze combinaties vond ik het best bij elkaar passen voor een leuke zomerse nail art.


Coral Bikini is een combinatie van goud , zilver, oranje en rood kleurige parels. Het leek me een erg leuke combi, maar in werkelijkheid vind ik hem een beetje donker en grauw. Het komt denk ik door de donkerrode parels.


Maliblue is een combinatie van zilver, lichtblauw en donkerblauw. Erg gaaf vind ik deze combinatie. Ik heb nog niet echt eerder een blauwe parel combinatie gezien en daarom vind ik hem ook erg mooi.


De parels blijven al prima zitten, maar doe je er nog een dun laagje topcoat overheen dan zitten ze zeker 2 dagen goed. Bourjois loopt een beetje achter de trend aan met deze manucure toppings, maar leuk blijven ze zeker.


De Manucure Toppings zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Etos en kosten €8,49 per stuk.

Q: Welke kleur topping spreekt jou het meest aan? Vind je de parel trend nog leuk?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.