zondag 1 september 2013

Catrice Arts Collection


Ik kom op deze zondag middag ineens per toeval een mooie collectie van Catrice tegen! De Catrice Arts Collection is een collectie die in oktober en november in Duitsland is en laten we hard duimen dat deze ook naar Nederland komt, want ik ben onwijs benieuwd en stiekem ook al een beetje enthousiast. Kijk mee naar drie palette doosjes en de bijbehorende nagellakken.
Drie palettes met elk 6 kleuren oogschadus, 2 blushes , een kohlpotlood en een applicator. De eerste is met vooral roze en paarstinten, de middelste is met groene tinten en de laatste is met blauwe en peach achtige kleuren. Ik om eerlijk te zijn, ik wil ze allemaal!

Bij elk palette hoort een nagellak. Ik vind ze zo op persfoto er erg goed uitzien en lijken ze mij een beetje holografisch of met een glittertje er in, maar dat is altijd even afwachten totdat je ze in het echt ziet .

Ik weet dus niet zeker of ze naar Nederland komen, maar laten we het hopen, want ik denk dat vele meiden deze graag zouden willen.

De palettes gaan in Duitsland €7,99 kosten, dus in Nederland zou dat dan rond de €8,50 komen.

Q: Wat vind jij van deze palettes en nagellakken? Moeten ze naar NL komen?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.