maandag 2 september 2013

DailySilSil - Week 35


Goede morgen. Vandaag is de dag dat mijn school rooster echt weer in gaat en dat ik geen rustige periodes meer heb. Dat wordt bikkelen dit jaar, maar dat komt allemaal goed. Afgelopen week had ik het nog iets rustiger aan en heb ik weer onwijs veel leuke dingen gedaan. Kijk mee naar mijn afgelopen week. Deze Quote past perfect bij mij en ga ik echt op een plek bij mijn make-up tafel neer zetten zodat ik er elke dag naar kan kijken.


Helaas was Noah flink beetgenomen door 1 of 2 mugjes. Ja, het zijn echt muggenbulten en ja hij reageert er iets heftiger op. Gelukkig was het na 1 dag al aardig afgezakt en heeft hij er praktisch geen last van gehad.


Noah kan soms echt zo schattig kijken. Hier ook zo van : Nou mam, maak snel die foto, ik wil verder eten.


Even weer flink in de sportschool bezig geweest afgelopen week.


Yay, na lange tijd denken en uren op het internet reviews e.d. te kijken deze vlog camera gekocht. Hij vervangt natuurlijk niet mijn spiegelreflex camera van Nikon, maar deze is er voor als ik onderweg ben en ik wil deze altijd in mijn tas hebben. Ik heb specifiek deze gekozen zodat ik een klapscherm heb zodat ik mijzelf kan zien tijdens vloggen. Het is trouwens de Nikon Coolpix S6600 en is sinds vorige week uit, dus hij is echt nieuwer dan nieuw!


Ik was zo benieuwd naar deze box dat ik hem een keer geprobeerd heb. De hello fresh box is mij erg goed bevallen en ik zal hier deze week nog een artikel over plaatsen. Ik zou hier zeker al een kijkje nemen, want ze hebben meerdere varianten dus voor ieder wat wils, zelf als je hem eenmalig wil proberen.


Even een snel ontbijt. De laatste week heb ik elke keer zin in chocolade maar wil ik niet direct een reep o.i.d. nemen, dus dan neem ik een broodje chocolade hagel zodat ik toch die chocolade smaak heb.


Dit doet mij zo aan vroeger denken. Ik was vroeger echt het Oilily meisje met kleding en alles. Deze geur herkende ik direct en deed mij ook direct weer aan die tijd denken. Vanaf september in de winkels!


Deze foto plaatste vriendin Marianne op Facebook. Onze gezellige middag met de meiden + kids. Ik heb die dag gefilmd, deze vlog kun je hier zien.


Gezellig met de Girls in Stadspark.


Mama die serieus op de foto gaat en twee kids die de hele tijd aan het keten zijn. Wat een humor is dit ook weer.

 

De kids vermaakten zich goed op de kinderboerderij. En echt geweldig hoe ze op de laatste foto alle drie een "strike a pose" doen.


De tweede dag van de hello fresh box, echt wat was deze maaltijd lekker! Ik heb echt genoten! Pasta met kip, courgette, cherrytomaten , pesto en pijnboompitten. Zeker voor herhaling vatbaar.


Het eten van een dag later was ook weer zo lekker. Zoete aardappel en wortel soep met filodeeg gevuld met feta kaas. Jum Jum Jum!


Cadeautje voor mijn moeder gekocht bij Skins. Mijn moeder wilde al een lange tijd twee palettes van Sleek (de matte V1 en V2 varianten) dus die heb ik voor haar meegenomen.


Ik merk dat de Essence gellak iets meer een gebruiksaanwijzing heeft dan andere gellakken. Hier heb ik de Essence gel nails at home al 7 dagen er op zitten en begon je al echt goed uitgroei te zien. Verder had ik een simpele nail art geprobeerd.

 

Even een paar foto's van mijn vrijdag avond bij mijn ouders. Deze foto's zijn allemaal gemaakt met de nieuwe compact camera. Best goede kwaliteit voor snelle shoots al zeg ik het zelf.


Zaterdag even gezellig met zijn allen naar Duitsland. Ik heb niet veel gekocht, dus shoplog is niet nodig denk ik :D


Deze ring gekocht in Duitsland. Een ring die veel voor mij betekent en ik vind hem echt super mooi.


Man man man. Ruim 20 min vertraging met de trein terug naar huis, dus ik kon ook een tijdje op de bus wachten. Gelukkig kon ik binnen staan want ik had geen jas aan.


En helaas daar zit ik dan. Zondag avond op de bank met een shawl en een dekentje over. Denk toch dat ik een koudje gevat heb tijdens het wachten op het openbaar vervoer, want ik voel mijn keel al aardig!

Dit was weer mijn week!
Q: Hoe was jullie week? Welke foto vind jij het leuks? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.