maandag 9 september 2013

DailySilSil - week 36


Goodmorning. Het was afgelopen week weer erg gezellig en het was een week met ups and downs. Kijk mee naar mijn afgelopen week!Ik vind het heerlijk om fruit mee onderweg mee te nemen. Het is iets meer werk, omdat je het van te voren moet snijden. En ik moet echt oppassen dat het goed verpakt zit, want 1 dag had ik helaas mijn schoonheidsspecialiste pak helemaal onder meloensap zitten.


Na een uurtje stevig steppen is het tijd voor de buikspieren...


De praktijk lessen op school zijn weer begonnen. Dit jaar is mijn laatste jaar en staat alles in het teken van het lichaam. Vorige week zijn mijn benen geharst. Gelukkig viel het mee, maar het is niet mijn favoriete bezigheid!


Na een lange vakantie + stage week is het wel weer gezellig om met zijn vieren op school te zijn. We hadden zo nu en dan in de vakantie wel ge'appt, maar zo bijkletsen in de kantine is wel weer gezellig!


Iemand zin in appelsap zei een klasgenoot. Haha super grappig.


Zo breng ik dus de bak altijd bij de weg. Ik doe het altijd de avond voor het slapen gaan. Dan is het donker, zie ik niks en vind ik het doodeng. Niet om rare dingen ofzo, puur voor de spinnen. Ik weet dat er spinnen onder de rand zitten omdat ik altijd een spinnenweb zie hangen. Ik moet er niet aan denken om met mijn hand in een spinnenweb te graaien, of nog erger een spin. Ik denk echt dat ik dan de hele buurt wakker gil. Dus daarom als een diva met gele schoonmaakhandschoenen.


Door het warme weer had ik niet zo'n zin om te sporten en blijkbaar dachten meer mensen dat, want het was onwijs rustig bij de sportschool. Ik ben echt blij dat ik toch gegaan ben, want kon zo lekker mijn gang gaan.


Deze plaatste een kennis van mij op Instagram, echt het klopt allemaal. Nu valt het wel mee nu Noah wat ouder is, want mijn kleding blijft gewoon schoon. Maar toen Noah nog klein was, was dat wel heel anders.


op vrijdag avond gezellig samen op bed een film kijken. Ice Age 4 is echt een leuke film en Noah moest de hele tijd lachen ( ik ook trouwens )


Vrijdag gingen we naar de Ikea en ik had Noah beloofd dat hij mocht kiezen wat we gingen eten. Hij koos voor sushi! Nou echt blijer kun je mij niet maken! Goed opgevoed zeg ik zo!


Het zullen je ouders maar zijn :D Zo moeten ze je niet wakker maken, want ik denk dat je dan tot het plafond vliegt. Love my mom and dad!


Ik zag toevallig een stukje van shownieuws en daar droeg Bridget Maasland een prachtige lipkleur. Ik vroeg haar op twitter de kleur en kreeg gelukkig antwoord van haar! Heb direct Joël ( mijn oud collega van Sephora die nu bij MAC werkt ) gevraagd of hij het verkocht.


He bah... Ik ben de hele week goed aan het eten en heb veel beweging gehad. Toch ineens 1,5 kilo aangekomen dus chagrijnig ,dus hup naar de sportschool. Het was niet de planning, maar baalde zo! Ik denk dat het aan het warme weer licht (vocht vasthouden) en menstruatie.


Weer gellak op mijn nagels gedaan! Ben nu de Essence weer aan het testen maar nu met de Essence lamp, binnenkort meer!


Zaterdag avond had ik een house warming party bij een vriendin en daarna zou ik met mijn 3 vriendinnen de stad in gaan. Helaas veranderde er wat dingen want vriendin 1 was verkouden en het regende onwijs hard. Uiteindelijk besloten we gewoon gezellig met zijn vieren bij 1 vriendin thuis te gaan zitten en hebben we gekletst en wat gedronken.


Ik kocht deze slofjes een paar weken geleden bij Big Bazar. Ze zijn echt heel fijn en ik kan er echt de hele dag in lopen.

Q: Hoe was jou week? Welke foto vind jij het leukst?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.