maandag 23 september 2013

Dailysilsil - week 38


Goedemorgen! Afgelopen week heb ik een leuke en drukke week gehad. Ik merk echt nu ik dit type ik echt vermoeid ben , maar wel voldaan. Verjaardagen, stage, school , event en nog veel meer. Kijk mee naar mijn afgelopen week!Maandag ochtend begint bij mij de week altijd met Noah naar school brengen en daarna zelf naar school. En we beginnen direct op de maandag ochtend achter de computer.


De laatste tijd geldt deze quote voor mij! Ik heb het onwijs druk en daardoor kom ik best laat op bed. en in de ochtend moet ik er weer op tijd uit voor Noah en school e.d.. Ik merk echt dat mijn lichaam het soms niet helemaal trekt, maar het is even niet anders op dit moment.


Op dinsdag heb ik les tot 20.00 dus dat betekent eten op school. Bij ons hebben ze helaas geen lekkere maaltijden en zijn ze om 14.30 al gesloten. Dus elke dinsdag hebben al mijn mede klasgenoten en ik onze eigen eten mee. Hier had ik een heerlijk pasta met garnalen van huis en een bapaobroodje.


Ik kreeg een perspakketje van Kneipp binnen. Hoe leuk is het dan als je iets krijgt wat echt op een cadeautje lijkt.


Dit is weer echt typisch iets voor mij. Ik kwam er afgelopen week achter dat je youtube filmjes ook kunt inplannen. Nu is dit voor mij echt een uitkomst, maar nu hoorde ik dat dit al onwijs lang kon. Tja dat heb je soms als je blond bent ;)


Ik voelde ineens dat ik afgelopen week wat last kreeg van mijn neus en keel. Eigenlijk te laat, maar toch maar even de vitamine C tabletten gepakt. En eerlijk waar, het heeft bij mij echt geholpen.


Afgelopen woensdag , donderdag en vrijdag was het feest bij mijn ouders thuis. Mijn vader was woensdag jarig, mijn ouders waren afgelopen donderdag 26 jaar getrouwd en vrijdag was mijn moeder jarig. Leuk toch zo drie dagen achter elkaar.


Donderdag was ik naar skins cosmetics. Er was een presentatie van Morrocanoil met o.a. top kapper Angelo Fraccica. Erg leuk, zeker omdat twee vriendinnen van mij bij Skins werken!


Vrijdag met mijn broertje op stap. Bij een sportwinkel zagen we deze schoenen, maat 52,5 was dit. De schoen is gewoon groter dan zijn hoofd.


Noah wilde erg graag meehelpen met het uitpakken van de cadeautjes van mijn ouders.


Mijn moeder is weer lekker verwend. Mijn ouders wilden erg graag dezelfde camera hebben die ik heb om te vloggen, dus die hebben ze voor elkaar gekocht. Daarnaast heb ik een SD card gegeven + lekker veel beauty goodies.


Lang geleden dat ik gebak had, maar wel weer onwijs lekker. Helaas wat hij een beetje ingestort.


Mijn moeder had heerlijke hapjes gemaakt voor de verjaardag. Het was echt een geslaagde dag die lekker klein gevierd werd.


Deze foto werd donderdag nog van Angelo Fraccica en mij gemaakt. Leuke charismatische man was het die veel bewondering voor mijn haar had. ( haha bijna elke kapper)


Wauw... Ik wil hem hebben! Deze stoel stond te koop bij de Haka in Duitsland. Helaas was hij bijna €200 en dat vind ik toch even te gek! Maar gaaf vind ik hem zeker.


Wil je nog een mega grote stoel? €500 en hij is voor jou! Noah vond het wel erg stoer om er even op te gaan zitten.


Jeps , het was weer zo ver. Even de DM in. En geloof het of niet, ik heb niks van make-up gekocht. Het enige wat ik meenam waren twee shampoos/douchegels voor Noah.


Mams had in Antwerpen een paarse mascara gekocht van 2B en wilde deze wel even proberen. Ik vind hem geweldig en baal echt dat ik hem niet gekocht heb in Antwerpen, want 2B is niet in NL meer te koop. huil huil!


ik was helemaal in mijn nopjes. Vond afgelopen weekend in Duitsland dit perfecgte camera beschermhoesje! Ik had mijn vlog camera nu elke keer los in mijn tas, maar dit vond ik toch best risicovol. Nu kan ik hem makkelijk meenemen zonder elke keer op te letten of er niet iets tegenaan komt.


Echt typisch mij. Ik wil wat lekkers op de foto zetten, ik raak in gesprek en begin ondertussen te eten. En voor ik het besef is het op en ben ik vergeten een foto te maken. Dom dom dom... Nou volgende keer beter.

Dat was het weer voor deze week.

Q: Hoe was jou week, welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.