maandag 30 september 2013

DailySilsil - week 39


Good morning lieve lezers. Vandaag is het weer maandag en zoals altijd heb ik weer een leuke Dailysilsil voor jullie. Deze week heb ik weer veel leuke dingen gedaan. Zo ben ik naar het Kruidvat event geweest, heb ik leuke pakketjes binnen gekregen en heb ik leuk dingen met vrienden en familie gedaan. 
Ik vond deze foto ineens weer terug op mijn telefoon. Deze maakte ik een paar weken geleden met mijn nieuwe Nikon S6600.


Dinsdag ging ik samen met Alyssa naar het Kruidvat event. Hier komt nog een vlog en een foto verslag van, maar hier al een paar foto's van die dag.

Hierboven zie je een product waar ik heel benieuwd naar ben. Ik kan/ga het niet op mijzelf gebruiken, maar zoek een testpersoon.


In het midden van de zaal stonden de beautygeheimen van de personen van Kruidvat.


Mooie kunstnagels dit najaar bij Kruidvat. Er handig ook dat je in de winkel al kunt testen of de nagels een beetje passen.


Een voetenscrub creme is echt een must als je veel op open schoenen hebt gelopen afgelopen zomer. Ik merk dat mijn voeten nu ook iets meer aandacht nodig hebben.


Ik kreeg op het event een rijtje strass stenen in mijn haar. Ik moet zeggen dat ik het effect erg leuk vind. Het bleef er ongeveer 4 dagen goed in zitten. Toen heb ik het er zelf uit gehaald.


De mensen in actie op mijn haar. Je kon mooie extensions laten zetten, echter is dat bij mij niet nodig. Ik heb ten eerste heel lang haar dus mijn haar was langer dan de extensions en ten tweede heb ik heel erg dik haar, dus echt geen extra nodig!


Een van de foto's van mij die Alyssa maakte. Haar verslag zie je aanstaande woensdag.


Deze foto werd gemaakt door Anne . Je kunt zien dat ik het warm had, jeetje wat een glimneus :D


Deze foto maakte Marjolein van mij. Ik sta hier te kletsen met de lieve dame van Kruidvat. (Sorry, ik ben al vijf dagen aan het nadenken over je naam, maar kan er niet op komen.)


Mijn broertje woont nu in Groningen en heeft een fiets nodig. Ik kwam dit bord tegen dus appte hem deze foto.


Sushi eten met Alyssa. Jum Jum Jum... nu alweer zin in!


Deze foto plaatste Alyssa op haar instagram. Heerlijke food foto.


Het bloggen doe ik dagelijks met heel veel liefde en ik heb het nog nooit als werk gezien. Soms krijg je pakketten die de kers op de taart zijn van mijn werk. Zo kreeg ik vorige week een grote doos vol met heerlijke Lush producten. Mijn hele kamer heeft dagen naar heerlijk Lush geroken.


Een leuke foto samen met Alyssa en Marjolein .

Nog een fotootje met Alyssa en Anne 


Ik heb mij een paar dagen onwijs slecht gevoeld door menstruatie pijn. Ik heb er altijd wel een beetje last van, maar was er nu echt ziek van! Dus maar even een bad genomen met een Lush bal.


In de ochtend een beetje yoghurt met banaan genomen omdat ik mij nog steeds niet lekker voelde.


Ik sta aan komende vrijdag op de Ladies & Lifestyle beurs en doe ongeveer 15 make overs van vrouwen die hun haar afstaan voor stichting haarwensen. Ik heb er zaterdag hier al iets meer over verteld.


Een heerlijk perspakket van Dove. Niet alleen de lekkers, maar de geur is echt heerlijk! Binnenkort hier meer over.


De pistache noten waren al snel op. Ik had ze al jaren niet meer gehad, maar jeetje wat zijn pistache noten toch lekker.


Vrijdag staat mijn stage bedrijf ook op de beurs en verkoopt zij o.a. Sleek , Essie en O.P.I. ... Ik word er al helemaal hebberig van!


Na bijna 2 jaar deze all stars maar weer eens aangetrokken.


De postbode heeft afgelopen week het maar druk gehad bij mij. Elke dag kwam hij langs met een stapeltje. Veel leuke nieuwtjes dus aankomende tijd.


Vorige week was er een Aussie Queen Bee Lunch en ik was er helaas niet bij. Aussie stuurde mij het pakket na mat als super leuk cadeau deze Ugg handschoenen. Ik heb geen koude handen mee deze winter.


Oeps, ik heb de foto maar een beetje wazig gemaakt. Lotje onze rover kwam dit keer niet met een motvlinder, een spin of een muis aan, nee met een heuse kraai. Ik dacht eerst dat het een hele donkere duif was, maar toen ik hem aan het opruimen was zag ik dat het een kraai was. En geloof me Lotje is echt een killer kat, want ze heeft maar 2 tanden meer, Dus met die 2 tanden kan ze flink killen.


Boodschappen doen met deze twee mannen! Lekker gebruikmaken van het feit dat mijn broertje een auto heeft, en een rijbewijs.


Woensdag heb ik mijn theorie acne examen. Dus flink leren, samenvatten en opdrachten maken.


Yay! Noah zijn eerste uitnodiging voor een verjaardags feestje. Noah heeft er nu al zin in!


De glossybox heeft deze maand een super leuk omhulsel. De glossybox komt vanmiddag online , dus dan laat ik zien wat ik er in had zitten.


Mijn ouders hond zat vorige week zo heerlijk bij mij toen ik aan het fotograferen was. Als ik foto's bij mijn ouders maak komt Shabby altijd bij mij zitten en komt kijken.


Mijn vriendin Geya heeft haar Nike's zo gaaf gepimpt dat ik ze gewoon even online moest plaatsen. Ze heeft het met Angelus Leerverf gedaan.


En zo is het maar net.


Even een weekend look. Lekker simpel met een grote zonnebril op. Wat mij echt soms opvalt is dat mensen je anders behandelen door een look die je hebt. Zo werd ik op deze dag aangesproken alsof ik een air over me heen had terwijl dit totaal niet het geval is. Toch raar dat mensen zich zo laten beïnvloeden door door looks.


Zondag was de 1e  verjaardag van Emmanuel, de zoon van mijn vriendin Danila. Hier zie je de drie oudste kids bij elkaar. Wat een boefjes ook.


En als afsluiter deze foto die Marianne van ons maakte.

Het was weer een drukke week die onwijs gezellig was.
Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.