vrijdag 27 september 2013

DIY : You Rock Girl - Diamonds are a girls best friend


Hi there lieve Beauty Cutes,

Het was door omstandigheden al weer enige tijd geleden dat ik mijn laatste artikel hier op Sillysilsil plaatste. Voor de achtste keer scheurde ik mijn enkelbanden ( tweede keer binnen een jaar ), en dat zorgde ervoor dat ik een stuk minder mobiel en actief was. Gelukkig gaat het steeds beter, en was het dit keer niet aan beide benen tegelijk.
Maar om niet geheel in de relax stand te komen ben ik toch maar even weer aan de gang gegaan voor jullie.
Dit keer heb ik een super simpele DIY voor jullie. Het is de ideale oplossing om je kwasten goed zichtbaar en makkelijk voor het grijpen te hebben op je make-up/toillettafel. En natuurlijk probeer ik wel om het budget vriendelijk te houden. Zie je de video niet, kijk dan hier

Wat heb ik gebruikt :
  • Een vierkante kleine glazen vaas.   € 2,95 ( Nanu-Nana )
  • 4  zakjes kunststof glasparels.         € 1,- per zakje ( Tedi )
  • 3  doosjes met kunststof diamanten.   € 1,- per doosje ( Tedi )

Totaalprijs :   € 9,95

You go gorgeous, it looks stunning. € 9,95 voor zo'n luxe eyecatcher is het volgens mij echt waard.
Ook is dit heel leuk om cadeau te geven aan bijvoorbeeld een vriendin of aan je moeder. Doe er eventueel al een mooie make-up kwast in en veel cellofaanpapier eromheen met een mooie strik/lint. Je weet wat ze zeggen he :  Diamonds are a girls best friend  ;-)


Op de foto zie je iets meer zakjes liggen, maar ik heb ze dus niet allemaal gebruikt.


Eerst kun je de bodem bedekken met een paar diamanten. Houd er een beetje rekening mee dat je de mooie kanten naar buiten legt. Hierna kan je er glasparels overheen verdeeld.


Je kunt nu alle glasparels erin doen, en er af en toe langs de buitenkant een diamant tussen doen. Het mooiste is het om de bovenste laag helemaal van diamanten te doen. Dit geeft het mooiste fonkel effect.
Hierna steek je heel makkelijk al je kwasten erin. Ze blijven nu mooi rechtop staan en vallen niet meer tegen elkaar aan. Je kunt nu ook veel sneller zien welke kwast je zoekt en die dan direct pakken om te gebruiken.

Extra tips :
Nanu-Nana zit helaas nog niet in Nederland, maar het is vergelijkbaar met een Xenos. De winkelketen Tedi heeft heel veel filialen in Duitsland, maar sinds dit voorjaar zijn ze aan het uitbreiden bij ons in Nederland. Ik denk dat het een hele aanwinst is. Het is een fijne winkel met super leuke koopjes. Mocht er nog geen Tedi of Nanu-Nana bij jou in de buurt zitten, kijk dan gewoon eens bij de xenos, action, blokker, Wibra, Ikea enz. Je kan daar ook veel decoratie materiaal krijgen.
Laatst heb ik zelf voor € 1,75 een koker met glas/decoratie zand gekocht, welke je ook heel goed zou kunnen gebruiken. Dit kun je in heel veel verschillende kleuren krijgen. Dus als je bij de Ikea of Action een vaas kan vinden voor € 2,- en je doet er een koker decoratie zand in, dan zou je zelfs voor € 3,75 al klaar zijn. Of je kunt je oude knikkers gebruiken. Die liggen waarschijnlijk toch maar ergens in een vergeten hoekje ( of knikker jij nog vaak ? )
 Misschien is de uitstraling iets minder luxueus als met de diamanten, maar de functie blijft het zelfde ;-)

Nou, lieve Beauty Cutes,  dat was hem weer voor deze keer. Ik hoop dat ik jullie weer een klein beetje heb kunnen inspireren.

Q :  Hoe doe jij het nu met je kwasten ?    
En laat het even weten als dit je geïnspireerd heeft en of jij ook een mooie brush holder gaat maken. Of als je nog andere leuke ideeën hiervoor hebt. Deel dit in de comments zodat iedereen er wat aan heeft. 
Have a nice weekend, everyone,
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.