dinsdag 24 september 2013

HEMA dead sea mask


Ik ben dol op de HEMA én dol op maskertjes dus dat moet goed komen was mijn eerste gedachte. Het dode zee masker van de HEMA zit in een leuke, felblauwe verpakking. Mooie kleur, leuke versierseltjes rondom, i like it. Ik heb mijn huid even goed gereinigd, deed het maskertje op en heb even lekker een kwartiertje op bed gelegen! Me-time!


Het maskertje heeft dode zee mineralen, deze mineralen werkend reinigend en zuiverend. Klinkt goed! Het maskertje is lichtblauw van kleur en heeft een dikke structuur. De geur is vrij sterk aanwezig en hier ben ik zelf niet zo gek op; het doet me denken aan een 'unisex' geur. Ik houdt zelf meer van zoete geuren en deze vind ik vrij mannelijk. De geur is niet zo overheersend dat het me echt stoort maar jammer vind ik het wel! Oke aan de slag!


Ik heb mijn gezicht vochtig gemaakt en het masker (met een kwast) aangebracht. Zoals met bijna alle maskertjes in een zakje zat er ruim voldoende in, ik denk zelfs dat als je een beetje zuinig aan doet je er 2 keer mee zou kunnen doen. Daarna ben ik lekker even op bed gekropen met een boek. Heerlijk! 


Crazyyyy! Na een minuut of 10 begint je huid wat trekkerig aan te voelen: het masker droogt op. Toen het kwartier om was heb ik het er afgespoeld en wat blijft er over? Een heerlijk zacht en stralend huidje! Mijn huid voelt zacht en gevoed aan. Voor de vorm doe ik nog even mijn dagcreme op maar voor mijn gevoel is dit eigenlijk niet eens echt nodig.

Ja ik vind dit maskertje een aanrader, het maakt je huid lekker zacht en fris. Ik zou het maskertje skippen als je echt afknapt op unisex geuren, je moet er van houden! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.