zaterdag 28 september 2013

Ik doe 15 make-overs voor stichting haarwensen


Nog minder dan een week en dan is het zo ver. Dan sta ik met mijn visagie koffer met make-upjes op de ladies & lifestyle beurs in Groningen. Tijdens dit event staat stichting haarwensen centraal. Nu zijn er al 15 dames die zicht aangemeld hebben om hun haar te doneren. Deze dames krijgen een gratis knipbeurt + hairstyling en krijgen van mij een make-up make over. Dit houdt in dat ik vrijdag 4 oktober met mijn kwasten aan de slag ga om de vrouwen te laten stralen! Dit gebeurd dus op de ladies & lifestyle beurs in de Hanze Plaza in Groningen en jij kunt hier bij aanwezig zijn. 

Stichting Haarwensen:Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling (kanker) of een andere oorzaak (kaalhoofdigheid) kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen.Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen tot 18 jaar een pruik van echt haar kunnen dragen. Echt haar is veel mooier dan synthetisch haar en dat is juist voor kinderen heel erg belangrijk, omdat ze zich goed moeten voelen met hun pruik tijdens een toch al zo moeilijke periode in hun jonge leven. Haarwerken van echt haar zijn helaas erg duur (tussen de €1.500,- en €2000,-) en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Stichting Haarwensen laat pruiken maken van echt haar en schenken deze vervolgens aan kinderen zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders. Om ervoor te zorgen dat in de toekomst meer kinderen de mogelijkheid krijgen om een mooie pruik van echt haar te dragen, zou het doneren van haar en geld een geschenk zijn. Op de Ladies & Lifestylebeurs wordt iedereen die tenminste 25 cm haar wil doneren gratis geknipt en krijgt een make-up make over.

Het leuke is natuurlijk dat dit niet het enige is wat er die avond gebeurd. Er zijn onwijs veel leuke bedrijven en stands. Zo is er : Modeshow, Make-up, Kleding,  Sieraden,  Tassen, Nagelstyling, Brillen, Bruidsmode , Interieur, Eten en drinken en nog veel meer. 

Zo staat mijn stage bedrijf er met goedkope O.P.I. en Essie nagellak en verkoopt ze Sleek palettes. Het is super leuk om samen met je moeder of met je vriendinnen langs te komen! En kom je langs zeg dan zeker even gedag als je mij ziet. 

De kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor €7,50, bij de deur kosten de kaarten €9,50. Als er interesse in kaarten zijn, dan hoor ik het graag!

Ik ga proberen before and after foto's te maken van de dames die hun haar afstaan, maar kan niks beloven!.

Q: Lijkt het jou leuk om heen te gaan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.