woensdag 11 september 2013

Koh Candy


In de zomer wil je vaak frisse en felle kleuren op je nagels. Je wordt er vrolijk van en als je de Candy collectie van Koh ziet heb je het gevoel of je naar flesjes smarties zit te kijken. Ze zijn fel en opvallend, maar nog net geen neon. Just the way I like. Kijk mee naar de swatches van deze gekleurde lakjes. 


Yellow Pops , Juicy Orange , Candy Crush


Yellow Pops : Can you see yellow? Yes you can! Wat een goed gepigmenteerde en opvallende gele kleur. Niks beetje half werk, nee bam zonnig geel op je nagels! Ik ben niet zo van geel, maar dit vind ik echt top!Juicy Orange : Mooie opvallende maar gedempte oranje kleur die echt een warme gloed heeft. Erg mooi en lekker zomers!Candy Crush : De naam is al goed, want ik speel candy crush zo nu en dan op de Ipad of Iphone. De kleur is ook erg leuk. Niet heel standaard roze , maar wel goed opvallend. 


Funny Gum , Blueberry Bubbles , jelly bean green


Funny Gum : Een wat meer frambozen roze/ paarse kleur. Ik vind hem erg toepasselijk voor de zomer, want vind maar eens een zomerse paarse kleur. Meestal ga je met paars al direct naar winter en herfst bij paars. Ook deze vind ik weer erg leuk.Blueberry Bubbles :  Echt een snoepjes blauwe kleur. Hij is opvallend heeft een heldere kleur en past perfect binnen het thema. Ik heb ooit eens aan mijn vader een plastic blauwe M&M gegeven en die had exact dezelfde kleur als deze.Jelly bean green: De naam alleen al vind ik erg leuk. Het is een opvallende groen die toch ook weer wat meer gedempt is. Je ziet niet vaak zo'n kleur en hij past erg goed in het thema. Ik vind het een leuke groene kleur.De lakjes lakken erg prettig en drogen snel. Ze hebben allemaal een cream finish. Hier en daar is er een lakje die een spoor van shimmers er in heeft, maar die zijn vrijwel amper zichtbaar. Ik vind het een leuke en verfrissende collectie van Koh.

De Limited Edition KOH CANDY! is nu verkrijgbaar in de parfumeriespeciaalzaken, de KOH Flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self service-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com. De prijs is € 14,99 per lakje.

Q: Wat vind je van de collectie?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.