dinsdag 10 september 2013

Let me introduce you : Rosanne , Alyssa en Cynthia


De titel zegt het al. Ik introduceer drie nieuwe meiden aan jullie. Ik vertelde kort geleden dat ik op zoek was naar een nieuwe gastblogger en eigenlijk was ik op zoek naar 1 dame. Totdat deze drie leuke meiden op mijn pad kwamen die elk hun eigen insteek hebben. Van mijn kant zal er niet veel veranderen en mijn inbreng blijft hetzelfde. De meiden stellen zich kort aan jullie voor. Alyssa

Hi! Ik ben Alyssa, een 23-jarige vrouw uit de Randstad. Ik ben blogger, student (maar niet meer voor lang: ik ben nu bezig met afstuderen!), (amateur)fotograaf en liefhebber van gezond eten. Ik luister altijd naar muziek, ik volg (te) veel tv-series en ik hou van creatief bezig zijn. Verder hou ik erg van reizen: andere culturen en mooie plaatsen ontdekken. Ik heb een halfjaar op Curaçao gewoond voor een stage, daar is mijn reislust begonnen. Naast dit alles hou ik me graag bezig met taal en schrijven, web- en grafisch design en lak ik graag mijn nagels.

Alyssa heeft haar eigen blog alyssaa.nl, alyssa zal  1 keer per week op woensdag een bijdrage leveren voor Sillysilsil.
Cynthia

Hoi allemaal, mijn naam is Cyn. Mijn grote passie is reizen en hier ben ik dan ook vrijwel elke dag mee bezig. Zowel prive als voor mijn werk. Ik ben werkzaam in de reiswereld en vind het geweldig om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Omdat ik dit graag met jullie wil delen ga ik jullie maandelijks hier op sillysilsil meenemen op reis. Ik ga jullie vertellen over mijn ervaringen, prachtige bestemmingen, do's and don'ts en nog veel meer!

Cynthia zal 1 keer per maand een bijdrage leveren op sillysilsil.


Rosanne


Ik ben Rosanne, 22 jaar en ik woon in een klein dorpje in Twente samen met mijn vriend Kay en onze katten Lola en James! Ik ben parttime maatschappelijk werkster en daarnaast blog ik nu ruim een jaar. Zelf  blog ik voornamelijk over mindstyle (inner beauty, je eigen leven leuker maken) en lifestyle (recepten, reizen en diy). Het lijkt mij érg leuk om zo nu en dan een inner-beauty artikel op sillysilsil te zetten! Daarnaast kunnen jullie nog regelmatig een leuk receptje of een creatieve uitspatting van mij verwachten.
 Mocht je leuke ideeën hebben voor inner beauty artikelen (zit je ergens mee of ben je ergens nieuwsgierig naar!) laat ze dan achter in de comments! Ik zal hier zeker iets mee doen.

Rosanne heeft haar eigen blog lifebyrosie.nl. Ze zal 2 keer per week op dinsdag en zaterdag een bijdrage leveren op Sillysilsil


Ik wens de dames heel veel plezier tijdens jullie werkzaamheden voor Sillysilsil! Iedereen een warm welkom voor deze drie dames!

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.