donderdag 12 september 2013

Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks


Sinds kort schrijf ik elke vrijdag voor Style today. Vorige week plaatste ik dit artikel over de Miss Sporty lipsticks! I am a lipstick kind of girl. Ik vind lipgloss ook altijd erg leuk, maar zet een lipstick en een lipgloss voor me en negen van de tien keer pak ik de lipstick. En door de jaren heen ben ik er wel achter gekomen dat het soms niet uit maakt of hij nou €20 of €2 kost. Miss Sporty heeft haar 17  lipsticks een nieuw jasje gegeven en ik laat vandaag 4 mooie kleuren aan jullie zien die helemaal trendy zijn voor aankomend najaar.De verpakking is vernieuwd en is glanzend zwart geworden met in het midden een doorzichtig stukje waar je erg goed de kleur van de lipstick kan zien. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet warm of koud word van deze verpakking, maar de verpakking is ook niet het belangrijkste voor mij.


Van de 17 kleuren die in het assortiment zitten heb ik vier varianten. Van links naar rechts zie je: 09 Innocence , 022 BB nude , 39 Sweet Berry , 053 On Fire!

v.l.n.r.: 09 Innocence , 022 BB nude , 039 Sweet Berry , 053 On Fire!

09 Innocence


Ok ik ben echt in love met deze kleur. In eerste instantie dacht ik dat het een beetje een barbie kleur zou zijn, maar in reality vind ik het echt mee vallen. Ik poste afgelopen week al een foto op instagram met alle vier de lipsticks en kreeg direct van 3 verschillende vriendinnen een whatsapp met de vraag welke lipstick links boven droeg. ( dat is dus deze ) Hij valt dus erg goed in de smaak!

022 BB nude 


Deze nude keur is iets minder nude dan ik verwacht had, want hij is niet heel verschillend met mijn eigen lip kleur. Ik hou normaal niet zo van nude kleur lipsticks, maar deze vind ik wel erg mooi en past ook echt een keer bij mij!

039 Sweet Berry


Deze kleur is iets meer standaard, maar nog steeds erg mooi. Het is een frisse frambozen kleur die een mooie ondertoon heeft waardoor ik in ieder geval geen gele tanden krijg. Want een lipsticks met een gele of oranje ondertoon doen dat vaak.

053 On Fire!


Deze laatste vind ik het minste van allemaal. Hij dekt ook het minst en is een beetje tussen oranje en rood in. Tja ik vind alle kleuren leuk, maar deze laatste zou ik zelf skippen.


Persoonlijk vind ik 09 Innocence echt geweldig leuk. En aan de voorgaande reacties naar aanleiding van de instagram foto vinden jullie die ook het interessantst. En die laatste foto van mij, zo komisch, het is bijna een foto uit de jaren 80 met mijn haar, lippen en ogen zo. 

De Miss Sporty Perfect Colour Lipsticks zijn vanaf september verkrijgbaar bij o.a. Etos en DA en kosten €2,49 per stuk. 


Q: Welke kleur vind jij het mooist?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.