maandag 2 september 2013

*New* Essence Sun Club : All-in-one Bronzing Highlighter


Ik hou van Highlighters en Bronzers, en een combi van beide is natuurlijk helemaal perfect. Essence heeft altijd al mooie highlighters gehad en elke keer veranderen ze hem weer een beetje. Nou deze verandering vind ik echt top. Wat een mooi product! Kijk mee naar deze beauty die nog geen €4,- kost.Ik moet zeggen dat ik Essence er steeds mooier uit vind zien. Het wordt strakker, meer classy en luxer. De uitstraling veranderd en naar mijn mening alleen maar ten goede. De prijzen zijn nog steeds heerlijk budget, maar zo ziet het er niet echt meer uit.


Met deze Highlighter is het het hele jaar zomer op je gezicht. Wat een mooie subtiele shimmer en wat een leuke kleuren. Ik vind het patroontje ook erg leuk en speels. Dit is de 01 sun light, hij is geschikt voor de wat lichtere huidtypes. Perfect voor mij dus.


Ik heb eerst alle individuele kleuren naast elkaar geswatched. Dit was iets lastiger omdat sommige kleuren niet heel groot zijn. Verder zijn de kleuren allemaal subtiel en voor een highlighter en bronzer is het o.k.


Hier heb ik de roze, meer de highlighter kleur, en de bruine, meer de bronzer kleur, naast elkaar gedaan. Zo zie je al dat als je meerdere kleuren kleuren samen doet de pigmentatie ook al meer wordt.


En als laatst alle kleuren bij elkaar. Wat is het een mooie subtiele bijna roze gouden kleur. Ik vind hem erg mooi. Ik combineer thuis vaak een bruine en roze highlighter omdat ik dit mooier vind, maar hiervoor heb ik altijd twee producten voor nodig. Dat hoeft nu dus niet meer, want dit is het roze met het bruine in één, dus precies wat ik zoek!


Ik denk dat dit de beste budget highlighter variant is die ik ken. Ik ben echt verliefd op dit ding. Als je hem ook graag op mijn gezicht wil zien, moet je even het Essence Budget Back to school look artikel bekijken. In deze look gebruik ik hem samen met de nieuwe Kabuki brush die ook erg fijn is.

De Essence Sun Club : All-in-one Bronzing Highlighter is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat voor €3,59 

Q: Wat vind jij van deze All-in-one?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.