zondag 8 september 2013

Nivea Soft Limited Editions 2013


Ieder jaar lanceert Nivea een drietal Limited Edition Soft hydraterende crèmes. Dit jaar is dit gedaan in samenwerking met modeontwerper Giles Deacon. Hij creëerde een drietal designs voor op de soft pots die uitdagend en kleurrijk zijn. Kijk mee naar de designs en de soft crème van Nivea.
De verpakkingen van de Nivea Soft pots zien er erg leuk uit. Ze zijn vrolijk en toch erg mooi rustig in de blauwe tinten van Nivea gehouden.
“Ik werd geïnspireerd door iPad schetsen van eclectische streetstyle die ik tijdens mijn reizen gespot heb op luchthavens. Het weerspiegelt de echte jetset en glamour met haar gewaagde vormen en spetterende kleuren”, aldus Giles.

Voor de dames die graag willen weten wat er in de crème zit. Willen jullie dit altijd zien? Is het een goede toevoeging? Ik hoor het graag in de comments.


De crème van Nivea is eigenlijk altijd hetzelfde, maar altijd goed! Het is een voedende en hydraterende crème waar je gezicht, handen en lichaam mee kunt insmeren. Dit zijn echt dé crèmes als je iets voor een man zoekt die eigenlijk niks moet hebben van 'vrouwen' gedoe.


Ik vind de crème erg prettig aanvoelen. Hij voelt lekker zacht en is niet zo dik als de standaard crème van Nivea. Verder plakt hij niet en trekt hij snel in de huid. Ik vind ze erg fijn en vind het erg prettig om zo'n soort pot naast mijn bed te hebben staan voor droge plekken voor het slapen gaan.Er zijn totaal die leuke Limited Edition potten met elk een thema. Zo heb je : Catwalk , Backstage en Photoshoot. De Limited Editions zijn vanaf september verkrijgbaar voor een prijs van € 5,18.

Q: Wil jij vaker de ingrediënten lijst zien bij een artikel?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.