vrijdag 6 september 2013

NYX eyeshadow Palette Catwalk


Ik moet bekennen dat ik de laatste maanden bijna geen make-up meer voor mezelf koop. Ik vind dat ik zelf al echt meer dan genoeg heb, en ik ontvang ook altijd onwijs veel van merken en PR bureaus . Een groot gedeelte verdwijnt altijd bij familie en vriendin in de stash, maar zelf houd ik natuurlijk ook altijd het een en ander. Toen ik laatst even de Douglas in dook begon ik na een tijdje bij het NYX schap te kijken. Uiteindelijk nam ik dit palette mee omdat ik hem erg mooie neutrale tinten vond hebben die ik zelf nog niet echt had. Kijk mee naar de foto's en swatches van dit palette.Het palette is een onderdeel van de 'The Runway Collection'. Deze collectie bestaat uit 16 oogschaduw palettes met elke 10 verschillende kleuren. Ik heb de variant Catwalk. Elk palette zit in een mooi zwart glimmend doosje. De deksel is helemaal van spiegel en er zit een kleine sponsapplicator bij.


De kleuren zijn erg licht en subtiel en zijn voornamelijk allemaal warm. Eigenlijk hebben alle kleuren wel iets van een glans of een shimmer er in zitten. Wat ik erg mooi vind aan het palette is dat het wat soft is en ik meestal veel harde en donkere kleuren gebruik.


Zoals je kunt zien hebben ze een mooie pigmentatie. Hier en daar zijn ze een beetje kruimelig, storend vind ik dat niet. Ze brengen ook erg prettig aan op de ogen en ik vind de kleuren erg mooi bij elkaar passen.

Ik ben erg blij met het kopen van dit palette. Hij is verkrijgbaar bij de Douglas en kost ongeveer €10.

Q: Wat vind jij van het merk NYX?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.