zondag 15 september 2013

P2 Summer Attack - Summer Glow bronzer


Ja daar komt Silja weer met een product die niet in Nederland verkrijgbaar is, maar hij is gewoon te mooi om niet te laten zien. De P2 Summer attack 'Rumble in the Jungle' duo bronzer is een bronzer die uit een matte lichtbruine kleur bestaat met een gouden shimmer in het midden. Nu weet ik dat er ook merken in Nederland zijn die zoiets verkopen, dus totaal onverkrijgbaar is het niet.


Het is een grote disk met een doorzichtige deksel. Hierdoor zie je het product goed en kun je ook direct de kleur goed zien. Ik snap met deze merken het duo bronzer verhaal nooit helemaal, want hoe je het ook wendt of keert de meeste meiden gaan er toch gewoon met een kwast doorheen. Ik zie eigenlijk nooit meiden die apart het shimmer gedeelte pakken en apart het matte gedeelte. Ik snap dat het er erg mooi uit ziet en dat dat voornamelijk de reden is.


Kijk hoe mooi de bronzer is. Je zou hem alleen al voor de mooiigheid willen hebben. Echter ben ik wel bang dat we hier te maken hebben met een overspray. Ik kan het echter nog niet met zekerheid zeggen, want ik heb hem al een aantal keer gebruikt en de shimmers zie je nog steeds.


Hier heb ik de swatches even naast elkaar gezet. Links zie je alleen de bronzer, in het midden alleen de shimmer en rechts zie je de combinatie van beide. Ik moet zeggen dat ik het een heel erg mooi product vind, echter is hij niet helemaal voor mij geschikt. De kleur is net iets te oranje en de shimmers wil ik eigenlijk niet als ik aan het shapen ben.

Om heel eerlijk te zijn heeft P2 mij met dit product verleid puur door de mooiigheid van het product en de uitstraling ervan. Vind ik het erg? Nee totaal niet, hij koste mij €4,95 en ik weet zeker dat ondanks dat ik hem een stuk of 3 a 4 keer gebruikt heb ik er een vriendin nog erg blij mee kan maken.

Q: Wat vind jij van de Bronzer? Koop jij wel eens wat puur om de mooiigheid?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.