zaterdag 7 september 2013

Rimmel Scandaleyes Retro Glam Mascara & Eyeliner


Een paar weken geleden liet ik jullie de Rimmel Retro Glam look zien. Tijdens deze look gebruikte ik twee producten van de nieuwe Scandaleyes Retro Glam gamma van Rimmel. Het zijn de retro glam mascara en de Thick & Thin eyeliner. Kijk mee naar mijn mening over de producten en of het wat voor jou is.De sixties zijn terug en de bambi ogen mogen weer volgens Rimmel. De  verpakkingen van de producten vind ik erg leuk. Ik hou van zwart en wit en vind de combinatie met de jaren zestig cirkels erg leuk. De verpakking van de eyeliner laat al een beetje zien dat je er een dikke en dunne lijn mee kunt trekken.


De mascara heeft een zandloper vorm van bosteltje. Hierdoor kun je erg makkelijk bij elke wimper. Het borsteltje is wel weer groot en massaal. Je moet er van houden, maar ik vind het vaak wel prettig werken. Ik zie nog geen klontjes zitten, dus dat is al een goed teken vind ik altijd.


De eyeliner stift heeft twee kanten. Een bredere en een smallere kant zodat je dikke en dunne lijntjes kan trekken. Het ziet er prima uit en het puntje ziet er mooi scherp uit. Rimmel zegt dat de eyeliner waterproof is, dus daar was ik wel erg benieuwd naar.


Je ziet dat je er redelijk makkelijk een strakke lijn mee kunt trekken die je zowel dik of dunner kunt maken afhankelijk van welke positie je de stift hebt.


Eerlijk is eerlijk. Ik vind de mascara fijn werken en geeft een mooi resultaat. Ik moet heel eerlijk zeggen dat mijn wimpers op dit moment niet in hun beste staat zijn, maar toch ben ik tevreden over de Retro Glam mascara.

Daarentegen ben ik helaas niet te spreken over de eyeliner. Jullie zagen het misschien al in het filmpje van de Retro Glam Look. Ik was zo onwijs lang bezig met de lijnen van de look. Er komt niet veel kleur vanaf en de kleur is niet gelijk verdeeld, dus lichtere en donkere stukken zwart. Ook merkte ik dat hij helaas totaal niet waterproof is. Hij gaf bij mij zelfs af aan mijn oogleden. En verder vond ik het stiftje ook iets aan de harde kant, ik merkte dat mijn ogen een beetje gevoelig werden bij het aanbrengen.  Jammer want het idee was wel erg leuk.

De producten van de Rimmel Scandaleyes Retro Glam Mascara & Eyeliner zijn vanaf september verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Rimmel London ScandalEyes Retroglam Mascara €12,99 

Rimmel London ScandalEyes Thick & Thin Eyeliner €7,99

Q: Wat vind jij van deze twee producten?Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.