donderdag 5 september 2013

Sally Hansen - Fuzzy Coat


Sinds deze maand heeft Sally Hansen iets totaal nieuws voor ons naar Nederland gehaald. De Fuzzy Coat nagellakken. Dit zijn effect nagellakjes die je het idee geven of je harige of veren op je nagels hebt. Tijdens de perspresentatie werd mij al heel snel duidelijk dat dit of helemaal mijn ding is of totaal niet. Kijk mee naar de swatches en mijn ervaring met de fuzzy coats.

De Fuzzy Coats van Sally Hansen zijn iets totaal nieuws en heb ik nog niet eerder gezien. Ze zijn in Nederland totaal 8 verschillende kleuren verkrijgbaar die elk hun eigen effect hebben.

Deze nagellak collectie is geïnspireerd op de laatste catwalk shows. Veel 3D effecten met veel reliëf en veel contrast kleuren.


100 Wool Lite : Lichtroze met witte staafjes. Ze doen mij een beetje denken aan sneeuw. Links heb ik hem in twee laagjes op mijn 'blote' nagel gedaan. Rechts heb ik hem in 1 laagje over dit lakje gedaan.200 All Yarned Up : Ik denk dat ik dit de minst mooie vind. Ik vind de kleur combinatie niet echt mooi. Hij heeft blauwe, gele en oranje staafjes. Links heb ik twee laagjes op mijn 'blote' nagels, rechts heb ik 1 laagje gedaan over dit lakje. 300 Peach Fuzz : is een oranje met gele staafjes lak, lekker zomers en vrolijk. Links heb ik twee laagjes op mijn 'blote' nagel gedaan. Rechts heb ik 1 laagje gedaan over dit lakje. 400 Tight Knit : Een vrolijke blauw witte staafjes lak. Links heb ik twee laagjes op mijn 'blote' nagels gedaan. Rechts heb ik hem in 1 laagje over dit lakje gedaan.500 Fuzz-Sea: dit lakje vind ik echt bij de trend van deze zomer horen. Zee groen met gele staafjes die ik links in twee laagjes op mijn 'blote' nagels heb gedaan. Rechts heb ik hem over dit lakje gedaan in 1 laagje.


600 American Fuzz: Dit is een fris en fruitig lakje met witte en licht groene staafjes. Links heb ik twee laagjes op mijn 'blote' nagel aangebracht, Rechts heb ik 1 laagje over dit lakje gedaan. Ik vind de combi van de Bourjois lak met deze fuzzy coat onwijs leuk.700 Wool Knot : Nog een leuk en fris lakje. Hij heeft witte en lichtblauwe staafjes die je links op mijn 'blote' nagels ziet in twee laagjes. Rechts heb ik hem in twee dunne laagjes over dit lakje gedaan. 800 Tweedy : Mijn favoriet van alle lakjes. Deze lak heeft zwarte en witte staafjes. Links heb ik twee dunne laagjes op mijn 'blote' nagels gedaan. Rechts heb ik 1 laagje over dit lakje gedaan. Ook dit vind ik een erg leuke combi. De nagellakken zijn grappig en lakken prima. Echter is het niet echt mijn ding. Ik vind het effect van 1 laagje over een andere kleur er erg leuk uit zien, maar ik zal zelf niet zo snel de lakjes los gaan dragen. Het is weer wat nieuws na het kaviaar en zachte vacht effect nagellakjes.


De lakken zijn verkrijgbaar vanaf deze maand bij ici paris xl en de drogisterij voor de prijs van €9,99 

Q: Welke kleur vind jij het leukst? Wat vind jij van de Fuzzy Coat? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.