dinsdag 3 september 2013

Saying Goodbye


Bij deze mijn laatste artikel op sillysilsil. Helaas! Maar mijn persoonlijke leven wordt momenteel gewoon te druk om dit er nog bij te kunnen doen. Ik studeer nog op de universiteit en mijn studie gaat vanaf nu heel veel tijd vragen. Ik heb dus dingen op moeten geven, waaronder mijn oppasbaantje en het schrijven voor Silja, om mijn studentenbestaan op een gezonde manier te kunnen voortzetten. Als ik iets doe, dan wil ik het goed doen, in plaats van 10 dingen tegelijk maar half. Vandaar dat ik bij deze mijn vertrek als gastblogger wil aankondigen.

In mijn plaats is Silja ook op zoek naar een nieuwe gastblogger die mijn plaats overneemt. Ik zou het je zeker aanraden als je eens bij een beautyblog achter de schermen wilt kijken, je het leuk vindt om met beautyproducten bezig te zijn en je het daarnaast ook leuk vindt om te fotograferen en te schrijven. Ik heb er veel van geleerd in het afgelopen jaar en Silja is ook een leuke meid om mee te werken. Ik wens de nieuwe gastblogger dan ook alvast veel plezier en succes! 

Tot zover dan, time to say goodbye. Heel veel liefs, Jennifer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.