woensdag 25 september 2013

Sleek Face Form palette


Soms heb je producten onaangeraakt in de kast liggen en ontdek je pas later hoe fijn of mooi ze zijn. Dit had ik met deze Face Form palette van Sleek. Dit palette kocht ik in Londen en dit was nota bene in de voorjaarsvakantie in februari. Nu sinds een paar weken heb ik hem een soort van ontdekt en is hij perfect voor onderweg als je een bronzer, een blush en een highlighter nodig hebt.Ik ben echt fan van producten in meervoud die makkelijk mee te nemen zijn voor onderweg. Ik kocht hem toen der tijd voor 10 pond, omgerekend is dat ongeveer €12. Hier in Nederland is hij bij de meeste webshops ronde de €13, heel veel verschil maakt het dus niet.


De kleuren passen echt perfect bij elkaar. De bronzer die matte is (I love it) , een mooie lichte highlighter die minuscuul kleine shimmers en als laatst de allermooiste en mijn favoriete blush van Sleek, Rose Gold. Ik was zo blij met deze blush, want deze heb ik ooit eerder gekocht en toen schoot mijn nagel al bij de eerste keer openen er door heen, wat baalde ik toen!

Bij daglicht
Met flits 

De pigmentatie is echt perfect van dit trio. Je ziet dat de producten hier fijn zijn en geen poeder of fall out hebben. Ook zie je hier bij de swatches dat de kleuren erg goed bij elkaar passen. 


Ik vind de kleuren ook erg mooi bij mijn huidskleur passen. De blush moet ik mee oppassen omdat hij heel gepigmenteerd is. De highlighter vind ik echt onwijs mooi en de bronzer die je bijna niet meer terug omdat het erg mooi weg blend in de de huid. Ja ik ben echt fan van de Sleek Face Form palette.

De Sleek Face Form palette is o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop , Enchantra en Misslipgloss voor ongeveer €13.

Q: Wat vind jij van het palette?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.